Άφησε υποσχέσεις η “νέα” Κοζάνη (φώτο-βίντεο)

Θεόφιλος Ηλιάδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Πρώτο φιλικό για τη “νέα” Κοζάνη την Κυριακή το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο Ε. Παντελίδης εκεί όπου αντιμετώπισε τον δυνατό Αστέρας Καισαριανής που έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και έχασε με 4-2 αφήνοντας όμως υποσχέσεις για το μέλλον.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από έντονη βροχόπτωση που έκανε πολύ δύσκολο το έργο των παικτών.

Η Κοζάνη χρειάζεται σίγουρα ενίσχυση, ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή με την διοίκηση σε αυτό το μεταβατικό στάδιο να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να την ενισχύσει.

Στο 1ο μέρος οι Καισαριανιώτες προηγήθηκαν με 3-0 χάρη στα γκολ των Μακρυγιάννη, Παληγεώργου και ένα αυτογκόλ ενώ το γκολ της Κοζάνης που μείωσε πέτυχε ο Καραφυλλίδης.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μείωσαν με τον Πάλλα σε 3-2 , ο Ραχίμ έκανε το 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις των δύο ομάδων

Φ.Σ.Κοζάνη(Παρασκευάς-Τσέπουρας) : Μπίκος, Τρομπούκης, Ραφαηλίδης, Ταΐρης, Καραφυλλίδης, Μελιδώνης, Βοριαζιδης, Σούκιας, Κάτανας, Ουσταγιαννίδης, Εράλντι Ντούκα.

Έπαιξαν ακόμα οι: Σαββίδης, Πατιός, Λαζαρίδης, Καραγιάννης, Κουτσοσίμος, Πάλλας, Μπόντης, Ντόνος, Τζημολάκας, Τριανταφυλλίδης, Αλαμασίδης, Παπάς.

Αστέρας Καισιαριανής(Τσαμόπουλος): Μιχελής, Πήλιος, Ρεντζο, Βλασόπουλος, Γρηγοριάδης, Ζέλο, Σταμούλης, Χόρχε, Μακρυγιάννης, Παλαιογιώργος, Σαμιος.

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι : Φουτράκης, Σμυρνάκης, Παπαγεωργίου, Χασιώτης, Πρωτονοτάριος, Μπακαούκας, Λάσκαρης, Θεοδώρου, Ραχίμ, Μαγγανάς, Σταμάτης

Διαιτητής: Πελετίδης

Βοηθοί: Σίας- Κωτούλας

Δείτε φωτογραφίες εδώ:

https://www.facebook.com/share/p/z8ZKmTnzTetf5xZe

Share This Article