Φ.Σ.Κοζάνη: Κοντά στους μαθητές οι ποδοσφαιριστές της Κοζάνης…Δωρεάν είσοδος στον αγώνα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Οι πρώτες από τις πολλές επισκέψεις που προγραμματίζονται στα σχολεία της Κοζάνης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Μαίου 2023 από μέλη του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης της ομάδας μας Φ.Σ.Κοζάνη.

Ο έφορος της ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη, κ. Δημήτρης Τράγιας και οι ποδοσφαιριστές, Ξενοφών Πάνος, Αθανάσιος Κανούλας, Θωμάς Γιαλαμίδης και Τάσος Καραγκιόζης βρέθηκαν στις 1ο  & 2ο Λύκειο Κοζάνης προκειμένου να μιλήσουν στους μαθητές για το πώς συνδυάζεται ο αθλητισμός με τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις και σπουδές, όπως επίσης για τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος και για την προσπάθεια που κάνει ώστε να ανέβει από την Γ’ Εθνική στο Πρωτάθλημα της Super League 2 και να εκπροσωπήσει την πόλη και την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας σε μια από τις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες.

Οι μαθητές του 1ο & 2ο Λύκειο Κοζάνης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και κατέθεσαν τα δικά τους ερωτήματα προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι με τη σειρά τους τους κάλεσαν να βρεθούν πιο κοντά στην ομάδα της πόλης και να δώσουν το “παρών” στα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, αρχής γενομένης από την Τετάρτη και τον αγώνα κόντρα στον Καμπανιακό στο ΔΑΚ Κοζάνης στις 17.00 το απόγευμα, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ σε όλους τους μαθητές όλων των σχολείων της περιοχής.

Παράλληλα, η ομάδα μας πραγματοποίησε δωρεά αθλητικού εξοπλισμού στα σχολεία.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Διευθυντές των σχολείων 1Ο ΓΕΛ Κοζάνης κ. Απόστολο Καραφυλλίδη, 2Ο ΓΕΛ Κοζάνης κ. Δημοπούλου Αναστασία, το εκπαιδευτικό προσωπικό και όλους τους μαθητές για την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία.

Share This Article