Την Ν.Αρτάκη εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο Εορδαΐκός

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Τον “ΑΟ Νέας Αρτάκης” θα αντιμετωπίσει ο Εορδαΐκός στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/11) στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης “Ν.ΚΙΛΙΜΠΑΣ”.

Ο Εορδαϊκός (15ος-7βαθ.) προέρχεται απο την εντός έδρας ισοπαλία (3-3) με τον Θεσπρωτό σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν αρκετά παραγωγικός στο επιθετικό κομμάτι ωστόσο τα αμυντικά λάθη για ακόμη μια φορά συνέχισαν να υπάρχουν και απόρια αυτού ήταν τα τρία τέρματα που δέχτηκε η ομάδα στο πρώτο μέρος του παιχνιδίου.

Απο την άλλη πλευρά η ομάδα της Νέας Αρτάκης (3η-18βαθ.) προέρχεται απο την “Λευκή” ισοπαλία με την Καστοριά στην ομώνυμη πόλη (0-0) χωρίς να την ικανοποιεί το αποτέλεσμα καθώς μεγάλωσε η διαφορά απο την κορυφή και από τον πρωτοπόρο Σβορώνο στους δύο (2) βαθμούς. 

Το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής μεταξύ των δύο ομάδων είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν χωρούν προβλέψεις καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη και τους τρείς (3) βαθμούς ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ο Εορδαϊκός διότι παίζει ένα παιχνίδι με την “πλάτη στον τοίχο” καθώς παραμένει κάτω απο την ζώνη του υποβιβασμού και η Αρτάκη θέλει την νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή και την πρώτη θέση.

Στον Εορδαϊκό μπορεί να πιστωθεί ένας μεγαλύτερος δείκτης δυσκολίας καθώς καλείται να ταξιδέψει 458 χιλιόμετρα που μεταφράζεται σε ένα επίπονο και ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι περίπου 5,5 ωρών αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί αυτό ως δικαιολογία.

Ορίστηκαν οι διαιτητές του αγώνα

Διαιτητές του αγώνα όπως ανακοινώθηκε απο την ΚΕΔ θα είναι οι κκ.Kελεκίδης Παναγιώτης (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί: Ανδρέου Νικόλαος , Τράντας Ιωάννης επίσης της ΕΠΣ Αθηνών,και παρατηρητής ο κ.Πουγκακιώτης Σπυρίδων (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

Πηγή: eordaikos fc

Share This Article