Στον «αέρα» το Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΚ Β

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε σχετικά με την διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΚ Β, καθώς η ομάδα της Kαρδίτσας είχε μόνο 14 αντί 20 επαγγελματικά συμβόλαια όπως πρoβλεπέται στην προκήρυξη, λόγω ban.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της Super League 2 προέκυψε πρόβλημα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και είναι πιθανή η αναβολή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ Β.

Η ΑΣΑ έχει μόνο 14 επαγγελματικά συμβόλαια την ώρα που η προκήρυξη απαιτεί 20 προκειμένου να μπορέσει μία ομάδα να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος στο άρθρο 11 παρ.7 αναφέρει: «Ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας».

Ο λόγος που η Αναγέννηση δεν έχει κάνει άλλες μεταγραφές και δεν έχει φτάσει τα 20 συμβόλαια, είναι επειδή της έχει επιβληθεί ban και η ΕΠΟ δεν της εκδίδει νέα δελτία.

Την Κυριακή (24/09) έχει προγραμματιστεί το εντός έδρας παιχνίδι της ΑΣΑ με την ΑΕΚ Β’. και εκεί θα φανεί πόσους ποδοσφαιριστές θα δηλώσει η ομάδα της Καρδίτσας.

ΠΗΓΗ dikisports.blogspot.com

Share This Article