Σικαλόπουλος και Μίχος υπέγραψαν τη νίκη της Α.Ε. Κοζάνης επί του Α.Σ. Ιωνικού (φωτογραφίες)

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Εντός έδρας νίκη με σκορ 4-1 πήρε η ομάδα της Α.Ε. Κοζάνης, επί του Ιωνικού περιοχής Βαθυλάκκου.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Σ’ ένα κακό αγωνιστικό χώρο, η Α.Ε. Κοζάνης φιλοξένησε τον Α.Σ. Ιωνικού, μπροστά σε λιγοστό κόσμο, με τις καιρικές συνθήκες να μην βοηθούν σε αυτό.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Σικαλόπουλος και Μίχος, αφού από τη μία ο «στράικερ» των «κιτρινόμαυρων» σκόραρε δύο γκολ και έβαλε μία ασίστ, ενώ από την άλλη ο «πιτσιρικάς» πέτυχε ένα γκολ και έβαλε τρις ασίστ!

SUVON BANNERS 800x118pix

Μόλις στο 5′ λεπτό μετά από μπαλιά του Σικαλόπουλου, ο Μίχος με κοντινό σουτ θα κάνει το 1-0 για την Α.Ε. Κοζάνης, ενώ στο 16′ λεπτό, οι δυο τους θα αλλάξουν ρόλο, με τον Μίχο να σερβίρει και τον Σικαλόπουλο με κοντινό πλασέ να γράφε το 2-0.

Ο Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου αντέδρασε στο 25’λεπτό, με γκολάρα από τον Ι. Ελευθεριάδη, ο οποίος με τρομερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Φωτιάδη, μειώνοντας σε 2-1.

toucan834 1

Στο δεύτερο μέρος όμως και συγκεκριμένα στο 50′ λεπτό, ο Μίχος θα βγάλει ωραία σέντρα από τα δεξιά, με τον Σικαλόπουλο να του λέει «ευχαριστώ» για δεύτερη φορά, αφού με κοντινό πλασέ θα κάνει το 3-1 για την Α.Ε. Κοζάνης.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 89′ λεπτό ο Τσοπανίδης, έπειτα από σέντρα του Μίχου.

Με αυτό το «τρίποντο» η Α.Ε. Κοζάνης έφτασε τους 7 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 9η θέση. Την επόμενη αγωνιστική, το σύνολο του κύριου Μίχου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Τιτάν Σερβίων.

Ο Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου, παρέμεινε στους 6 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε.Κοζάνης: (Βαγγέλης Μίχος) Φωτιάδης, Βουνοτρυπίδης (73’ Κακουλαντωνάκης) Παπαχαρίσης, Βεντούλης, Τσιόκανος (61’ Γουρζουλίδης), Μίχος, Ζαφειρόπουλος (86’ Λαζαριώτης), Τσοπανίδης, Χατζηζήσης, Γεωργιάδης, Σικαλόπουλος (73’ Πουτογλίδης)

Α.Σ.Ιωνικός: (Βασίλης Παπαζήσης) Πάσχος, Μακρυγιάννης, Γκούπι, Παλάσκας (46’ Ελευθεριάδης Χ.), Κανάβας, Μπέσας, Ελευθεριάδης Β., Ελευθεριάδης Ι. (64’ Μακρυγιάννης Β.), Κωνσταντινίδης, Κεΐσογλου, Δούφας (19’ Νταμάλης α.α.)

Διαιτητής: Ρίγκος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

Α’ Βοηθός: Βασιλόπουλος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

Β’ Βοηθός: Ρατζάς (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

Παρατηρητής: Σαββούδης

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

OlaKrepa834
SirTheodor834
C843
PhisioAnalisis 834pix
restobar834

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article