Πρώτη θέση για την Κ14 του ΠΑΣ Φλώρινας…

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Την πρώτη θέση στο τριήμερο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου 2ο Voio Cup που διεξήχθη στα γήπεδα στολίδια της Νεάπολης και του Τσοτυλίου Κοζάνης κατέλαβε η Κ14 του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. 

Η ομάδα της Φλώρινας συμμετείχε όπως και και πέρυσι στην άρτια σε όλους τους τομείς διοργάνωση και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει την πρωτιά. 

Στους αγώνες συμμετείχαν ομάδες από την Δυτική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη και είχαν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2010-11 ενώ κάθε ομάδα είχε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει 5 ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2009. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Φλώρινας είχαν 3 νίκες και μία ισοπαλία στον Όμιλο τους,και στον τελικό αντιμετώπισαν την Αστραπή Μεσοποταμίας την οποία νίκησαν με σκορ 2-1.

Στις ειδικές βραβεύσεις ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Στέφανος Ουλιάρης έλαβε τη διάκριση του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης. 

Στα δυσάρεστα των αγώνων ήταν ο τραυματισμός του αρχηγού της Κ14 Παναγιώτη Κοκοβίδη. 

Το πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ συνεχίζεται με προπονήσεις και συμμετοχές σε σημαντικά τουρνουά στη βόρεια Ελλάδα, ενώ η Κ14 και η Κ16 προετοιμάζονται για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης.

 Η σύνθεση του ΠΑΣ:

Παλικρούσης, Κίσκας, Πληκαδίτης, Ιωαννίδης, Ντιτούρας, Κοκοβίδης,Συμεωνίδης, Ιωάννου, Ράμα, Πουρίδης, Μπότσης, Σολάκης, Γιώσης,Κωνσταντίνου, Ουλιάρης, Γλούφτσης, Γαζέας, Τάσκας, Κατικαρίδης,Παπαθανασίου, Παράσχος

Share This Article