Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία Κοζάνης  Δηλώσεις: Σάκης Μακρυγιάννης ( Προπονητής Α.Σ.Ιωνικός)

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Μετά τέλος του ντέρμπι Α.Σ.Ιωνικός – Μ.Αλέξ.Άρδασσας στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Κοζάνης στην Αθλητική Ανασκόπηση μίλησε ο κόουτς των γηπεδούχων Σάκης Μακρυγιάννης

Τι μας είπε:

Σήμερα παίζαμε με μια πολύ δυνατή και δύσκολη ομάδα,τον Μ.Αλέξ. Άρδασσας σε ένα κρίσιμο και σημαντικό αγώνα για την ομάδα μου.

Μια ομάδα αήττητη,με πολλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές που τυχαία δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.Αλλωστε η μοναδική της βαθμολογική απώλεια είναι από την ομάδα μου στο 1ο γύρο.

Τώρα όσο αφορά για το παιχνίδι εμείς μπήκαμε δυνατά πιέσαμε και κλείσαμε καλά τους χώρους στην μεσαία γραμμή.

Η φιλοξενούμενοι μας πίεσαν με την σειρά τους αλλά ευτυχώς για εμάς στο 35′ λεπτό σε ένα τετ α τετ των φιλοξενούμενων ο τερματοφύλακας μας Μιχάλης Παπακώστας,ευτυχώς απέκρουσε και δεν δεχτήκαμε γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε με διαφορετική ψυχολογία στο παιχνίδι.Κερδίσαμε μονομαχίες και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλάτων Καρακατσάνη,ενός ποδοσφαιριστή που κοσμεί την ομάδα μας αλλά γενικότερα…το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Παρότι πιεστήκαμε από την Άρδασσα δεν χάσαμε την συγκέντρωση μας στο αγωνιστικό πλάνο μας.Πετύχαμε και δεύτερο γκολ,και αυτό μας έδωσε περισσότερη ώθηση.Το παιχνίδι “άνοιξε” οι φιλοξενούμενοι βγαίνοντας μαζικά στην επίθεση προσπαθουσαν να σκοράρουν,αλλά εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και πετύχαμε και τρίτο γκολ που σφράγισε την νίκη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και θέλουμε να πάμε τον Ιωνικό όσο ψηλότερα γίνετε,άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος από την αρχή.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου,δείξανε πάθος,θέληση,δύναμη,αποφασιστικότητα,λειτουργώντας ως ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση της ομάδας που είναι δίπλα μας συνέχεια….αλλά και στον κόσμος μας σήμερα που πραγματικά μας “έσπρωξε” προς την νίκη.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article