Περικλής Αμανατίδης ο “εκλεκτός” για την τεχνική ηγεσία του Πιερικού

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

 

«Αμανατίδης: Ήρθα στον Βασιλιά του Πιερικου ποδοσφαίρου

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου το νέο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας, Περικλή Αμανατίδη, καθώς και τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν στο έργο του.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Λεονταράς και ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Τρελλόπουλος, καλωσόρισαν τον Έλληνα τεχνικό, με τον Γιάννη Τρελλόπουλο να υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν την διοίκηση στην επιλογή του, αναφέροντας ότι ο Πιερικός έχει στον πάγκο του έναν προπονητή “πρωταθλητή και πρωταγωνιστή, με 11 πρωταθλήματα-ανόδους στο παλμαρέ του”.

Ο νέος τεχνικός των” μελανόλευκων”, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, Θανάση Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του για την πρόταση συνεργασίας, που όπως χαρακτηριστικά σημείωσε “μετά τις θητείες σε Ποσειδώνα Νέων Πόρων-Πλαταμώνα και Αιγινιακό, βρίσκομαι πλέον στον “Βασιλιά του Πιερικού ποδοσφαίρου”.

Εν συνεχεία τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός και η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών και υποδομών, ώστε ο Πιερικός να επιστρέψει και να εδραιωθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κάτι που αποτελεί όραμα του Θανάση Παπαδόπουλου.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκαν οι άμεσοι συνεργάτες του Περικλή Αμανατίδη, με τον Θωμά Κυπαρίσση να αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού, τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χατζηπουργάνη ως γυμναστές, τον Κώστα Τόσκα ως προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το όνομα του βοηθού προπονητή.

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης, που άρχισε και τελείωσε την επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα του στον Πιερικό, στην τοποθέτηση του υπογράμμισε την ανάγκη ο Πιερικός όχι μόνο να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά και να καταφέρει να γεμίσει ξανά το γήπεδο με φιλάθλους.
Από τη μεριά του, ο πολύπειρος και επίσης γηγενής, Κώστας Τόσκας, υποσχέθηκε σκληρή δουλειά από όλους, ώστε ο Πιερικός να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά το τέλος των τοποθετήσεων των νέων μελών του τεχνικού τιμ, ακολούθησαν ερωτήσεις από δημοσιογράφους και τοποθετήσεις φιλάθλων, που καλωσόρισαν τον Περικλή Αμανατίδη στην οικογένεια του Πιερικού και του ευχήθηκαν να συνδυάσει το όνομα του με επιτυχίες.

Πηγή: Monobala

Share This Article