Παρελθόν από την Κοζάνη ο έμπειρος αμυντικός Θωμάς Πιρίτζαους

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αθλητικής Ανασκόπησης παρελθόν από την Κοζάνη αποτελεί ο αμυντικός Θωμάς Πιρίτζαους.

Ένας δυναμικός αμυντικός που βοήθησε την ομάδα της Κοζάνης,ειδικά την πρώτη χρονιά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία,μαζί με τους Μπακάλη,Μπίντσης,και Μαυροματίδη να κρατηθεί στην Γ’ Εθνική και να κάνει πρωταθλητισμό τις επόμενες χρονιές.

Ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων με ήθος και εξαιρετικός χαρακτήρας.

Οι δύο πλευρές δεν βρήκαν την “χρυσή” τομή περαιτέρω συνεργασίας και έτσι ο Θωμάς αναζητεί πλέον την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αργήσει να βρει.

🛑Το αντίο….του Θωμά

Μετά από 3 υπέροχες στην σεζόν με την ομάδα της Κοζάνης στην δεύτερη μου θητεία καταφέραμε να εκπληρώσουμε σχεδόν όλους τους στόχους που είχαμε θέσει εξαρχής με τον πιο σημαντικό να αγωνιστεί η ομάδα ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες μετα από 42 χρόνια τελειώνει η συνεργασία μας!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε και όσους ήταν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια εξαρχής και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια!!

Η αποχώρηση μου από την ομάδα δεν ήταν δικιά μου απόφαση και σίγουρα δεν γίνεται με τον καλύτερο τρόπο.Μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό ο οποίος θα με κρατούσε έξω από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τουλάχιστον 6 μήνες.

Η ομάδα αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεργαστούμε άλλο παρόλο που μου έλεγαν ότι θα σε στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε να επανέλθεις! Με το λόγο ότι δεν θέλει να πληρώσει κάποιον παίκτη τραυματία η ότι θα αργήσω να επανέλθω λες και δεν τραυματίστηκα σε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.

Μέσα σε όλα αυτά δεν είχε καλύψει και πλήρως τα έξοδα του χειρουργείου οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς η συνεργασία δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο και δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτό δεν δόθηκε εξήγηση!!

Παρόλα αυτά εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στην Β εθνική να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους και να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο του νομού!

Επιμέλεια:www.Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article