Ο Γιάννης Αποστόλου (Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Κοζάνης) για την άνοδο της Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Δυο λόγια σαν απολογισμό.

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας είναι το να είσαι διαφορετικός από τους άλλους.

Ως Πρόεδρος και ως Διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης επενδύσαμε στη σκληρή δουλειά, αφήνοντας στην άκρη τοξικότητες και αρνητισμούς και να που ήρθε η ώρα της δικαίωσης.

Όμως ταυτόχρονα με την επιτυχία ήρθε και η αξιακή νίκη των καθημερινών και αδιάλειπτων αγώνων, της επιμονής και της υπομονής απέναντι και σε ένα περιβάλλον που τόσα χρόνια ρήμαζε το ποδόσφαιρο στο νομό, μην αφήνοντάς το να ανασάνει. Να εξελιχθεί.

Δείξαμε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους. Ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο όσο κι εμείς κι ακόμη περισσότερο. Στους ανθρώπους των ομάδων, σε τεχνικούς, σε ποδοσφαιριστές ειδικά των ακαδημιών που έψαχναν όλα τα προηγούμενα χρόνια ειλικρινείς συνοδοιπόρους για να χαράξουν πορεία προς τα εμπρός. Μας έδειξαν την ίδια εμπιστοσύνη. Γιατί η επιτυχία χωρίς αξία, χωρίς συμμετοχή και συνεργασίες, αντανακλά μόνο στους ανόητους.

Πλέον ως παράγοντες – εραστές του ποδοσφαίρου του Νομού, αυτούς δεν τους βλέπουμε.

Όσο κι αν προσπαθούν, ηλιθιωδώς, να ποινικοποιήσουν την επιτυχία τόσο θα εδράζουν στο περιθώριο.

Εμείς θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά βάζοντας μόνο υψηλούς στόχους γιατί απλά τα φτερά άνοιξαν. Κι όταν έρθουν τα καλύτερα εμείς θα είμαστε περήφανοι στην “πλατεία” και κάποιοι άλλοι στον “φιλόξενο” εξώστη.

Μπράβο Κοζανάρα, μπράβο σε όλες τις ομάδες, μπράβο σε όλες τις ομάδες των τμημάτων υποδομών. Σηκώνουμε μανίκια και πάμε για άλλα.

Με τιμή

Γιάννης Αποστόλου, Πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης

Share This Article