Ξεκίνησε η προετοιμασία του Εορδαϊκού ενόψει Γ’ Εθνικής – Τι δήλωσαν Κρυτσάνης, Χαραλαμπίδης και Ζαχαρίας (φωτογραφίες – βίντεο)

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Το απόγευμα της Δευτέρας (31-8-2023) ξεκίνησε η προετοιμασία του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας, ενόψει της νέας χρονιάς,που θα βρει την ομάδα στην Γ’ Εθνική Κατηγορία!!!

Μία χρόνια διαφορετική για την ιστορία του Εορδαϊκού, αφού ο Σύλλογος μετά από πολλές συζητήσεις, ενώθηκε με τον Μακεδονικό Φούφα, σε μία ιστορική στιγμή, ενώ το πάζλ συμπλήρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας, με τους τρεις του να κατεβαίνουν για μία κοινή πορεία!

Στην πρώτη προπόνηση εκτός από το νέο προπονητή κύριο Νίκο Κατακαλίδη, παραβρέθηκαν και πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, με την ομάδα να αλλάζει σε μεγάλο βαθμό, σε σχέση με πέρυσι.

Πιο συγκεκριμένα κράτησε κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως τους Τσαγκαλίδη, Μπαλίτσα, Χαραλαμπίδη Μανώλη, Χαραλαμπίδη Χάρη και Γκάμπρι, ενώ στο ρόστερ εντάχθηκαν μέχρι στιγμής από τον Μακεδονικό Φούφα οι Δημητριάδης, Τοπάλης, Χάιτας, Σιδηρόπουλος, Κοντογουλίδης και Μητσόπουλος,.

Από την πλευρά της Αγίας Μαρίνας έδωσαν το παρών έξι παίχτες, ενώ αυτές τις μέρες θα δοκιμάζονται και άλλοι αθλητές από την Βέροια.

Όπως μας ενημέρωσαν, το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα, αφού το επόμενο διάστημα θα έρθουν και άλλες προσθήκες.

Στην κάμερα του www.top-sport.gr μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Θανάσης Κρυτσάνης, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Ζαχαρίας και ο άτυχος της περσινής χρονιάς Χάρης Χαραλαμπίδης, δίνοντας το σύνθημα για την σεζόν που έρχεται.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του www.top-sport.gr:

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article