Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Ανοίγει σήμερα η αυλαία του Final Grand Prix με την συμμετοχή του Συλλόγου

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ο πρώτος εκπρόσωπος είναι ο Απόστολος Τεληκωστόγλου,3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής,και 4 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης , Χάλκινος Μεσογειονίκης, μέλος τής Προολυμπιακής μας ομάδας με θέση 13η στην Ολυμπιακή κατάταξη και 7η στην Παγκόσμια,με την μεγαλύτερη διάκριση που έχει πετύχει στην ιστορία του Ολυμπιακού αγωνίσματος στο Ταεκβοντό στην χώρα μας , σε κατηγορία Ανδρών στο Παγκόσμιο επίπεδο !!!

Το δεύτερο μέλος είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, κυρία Κουτρότσιου Αναστασία Διεθνής διαιτητής , που περνάει αξιολόγηση ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2024,διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση στην τετράδα των Ευρωπαίων διαιτητών,για να έχει πιθανότητες συμμετάσχει στους ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού !!!

Μαζί τους θα βρίσκεται ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας , κύριος Αλμασίδης Χρήστος , με σκοπό να συμπαρασταθεί τους εκπροσώπους του Συλλόγου, σε μια ιδιαίτερη κομβική στιγμή και για τους δυο !!!

Οι αριθμοί που θα αγωνιστεί ο Απόστολος Τεληκωστόγλου είναι οι εξής .
1) 311 με Νορβηγία 2) 318 με Αμερική σε περίπτωση νίκης 3) με αριθμό αγώνα 228 και 238 ο ημιτελικός κσι τελικός της διοργάνωσης !!!

Το Δ.Σ του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη και τα μέλη του εύχονται καλή επιτυχία στους ανθρώπους του , που τιμούν το Εθνόσημο και παλεύουν καθημερινά με πολύ αξιόλογους στόχους !!!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article