Λευκή ισοπαλία(0-0) μεταξύ Εορδαΐκού κα Διαγόρα Ρόδου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Εορδαϊκός στο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου με τον Διαγόρα Ρόδου που αγωνίζεται στην SL2 και προετοιμάζεται στην Πτολεμαΐδα και στο προπονητικό κέντρο Ε. Παντελίδης.

Με τον Εορδαϊκό αγωνίστηκαν και οι Μαρκόν, Μουστάκης που αναμένεται να αποκτηθούν καθώς και ο Παπανικόπουλος που αποκτήθηκε και πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Κοζάνης.

Η ομάδα της Πτολεμαΐδας που άφησε σε ακόμα ένα φιλικό καλές εντυπώσεις συνεχίζει την αναζήτηση για ενίσχυση αφού σίγουρα χρειάζεται και άλλους παίκτες για το δυνατό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι που το παρακολούθησαν λίγοι φίλαθλοι ήταν καλό και με φάσεις στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε κατά πολύ και είχαμε περισσότερο παιχνίδι κέντρου.

Επόμενο φιλικό για τον Εορδαϊκό το ερχόμενο Σαββάτο στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό ενώ ο Διαγόρας θα παίξει με την Καλαμάτα που προετοιμάζεται και αυτή στο Ε. Παντελίδης στο «Αιμίλιος Θεοφανίδης» την ίδια μέρα.

Φάσεις και γκολ

Στο 15ο εκτέλεση φάουλ Τσιαντούλα κεφαλιά Μασούρα άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και το κοντινό πλασέ του Μανιά στο 26ο μετά από σέντρα του Αrias. Αμέσως μετά ο Δημητριάδης απέκρουσε το σουτ του Μανιά ενώ στο 30ο ο Δημητριάδης θα νικήσει στο τετ-α-τετ το Νικολή και θα κρατήσει το 0-0.

Στο 34ο σουτ Τοπάλη η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και 5 λεπτά μετά σουτ του Λεσάι άουτ.

Στο 42ο ο Λεσάι βγήκε μόνος απέναντι στον Δημητριάδη δεν πλάσαρε αλλά έδωσε στο Μανιά που κλείστηκε όμως από το Δημητριάδη και χάθηκε η ευκαιρία

Διαιτητής:Κουτσώνας

Βοηθοί: Σάκκος – Γεωργιάδης

Εορδαϊκός: Δημητριάδης (46ο Χατζησάββας, 76ο Πίτσικος), Παπανικόπουλος, Κουνάβας, Πούλιος, Χαραλαμπίδης, Κοντογουλίδης (74ο Βλάχος), Δερβίσι (74ο Αιχμαλωτίδης), Μουστάκης (65ο Καλογιαννίδης), Χάιτας (46ο Παπαδόπουλος),Τοπάλης (51ο Μπαλίτσας), Μαρκόν (63ο Τσαγκαλίδης).

Διαγόρας: Σηφάκης (32ο Γαλάνης, 60ο Αυγερινός), Arias (76ο Ραπτόπουλος, 85ο Χαρίτος), Νικολής (46ο Μανιώτης ), Ignatovic (76ο Μουστάκας) , Μανωλάκης (74ο Κλωνάρης ), Μασούρας (55ο Chipev, 85ο Αντώνας ), Τσιαντούλας (46ο Παπαϊωάννου), Φέκκας (66ο Luki), Μανιάς (46ο Ταχματζίδης), Λεσάι (46ο Λούκιτς), Μαγκάκης (55o Rodriges).

Περισσότερες φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ αγώνα : Θεόφιλος Ηλιάδης e- ptolemeos

Φωτογραφίες: www Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article