Καμπανιακός: Παραμένει στο «τιμόνι» ο Ηλίας Σαπάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ο Καμπανιακός δεν αλλάζει τη συνταγή που τον οδήγησε στο δρόμο των επιτυχιών. Έτσι, στο «τιμόνι» της ομάδας παραμένει ο Ηλίας Σαπάνης για τρίτη συνεχή χρονιά. Στο επιτελείο παραμένει και ο προπονητής τερματοφυλάκων Στέφανος Αϊβαλιώτης, ο οποίος επίσης ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Χαλάστρας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Καμπανιακός αναφέρει τα εξής:

«Για τρίτη συνεχή χρονιά θα είναι στο τιμόνι του Καμπανιακού ο Ηλίας Σαπάνης. Η Διοίκηση του Συλλόγου τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο τεχνικό και ανανέωσαν την συνεργασία τους με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Ηλίας Σαπάνης έχει συνδέσει την τελευταία διετία το όνομά του με τις επιτυχίες της ομάδας της Χαλάστρας καθώς έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Α1 την περίοδο 2021-2022 και την άνοδο στην Γ Εθνική, το Super Cup της ΕΠΣΜ, το Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής την περίοδο 2022-2023 και την άνοδο στην Super League 2 και το κύπελλο της ΕΠΣΜ. Οπότε όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δε θα μπορούσε το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών να είναι διαφορετικό.

Τον δρόμο των ανανεώσεων ακολούθησε και ο Προπονητής Τερματοφυλάκων του ανδρικού Τμήματος της περσινής σεζόν Στέφανος Αϊβαλιώτης.

Ο “Δάσκαλος” συνέβαλε κι αυτός σε μεγάλο βαθμό από τη θέση του στην Τεχνική Ηγεσία του Συλλόγου έτσι ώστε η ομάδα να κάνει την άκρως επιτυχημένη πορεία πρωταθλητισμού της. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας του και παρουσίας του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του επέτρεψαν να δέσει κατευθείαν με τους παίχτες και το υπόλοιπο Τεχνικό Team και να προσφέρει τα μέγιστα στις επιτυχίες του Συλλόγου».

Πηγή:dpress.gr

Share This Article