Καμπάνα από την ΔΑΕΒ στον Καμπανιακό…. χωρίς κόσμο το εντός έδρας παιχνίδι με Κοζάνη

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας επέβαλε τιμωρία στον Καμπανιακό, με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Ο λόγος είναι ότι φίλαθλοι της ομάδας της Χαλάστρας έριξαν μπουκάλια νερού στον υπεύθυνο ασφαλείας της Αναγέννησης Καρδίτσας, στο πρόσφατο ισόπαλο ματς των δυο ομάδων (0-0).

Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν χωρίς κόσμο το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τα playouts στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 απέναντι στην Κοζάνη, την 9η και προτελευταία αγωνιστική (έχουν δυο εκτός πριν και μετά από το συγκεκριμένο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει ότι:
Με την υπ’ αριθμ. 14/2024 Πράξη της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ η διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθόσον φίλαθλοι της έριψαν μπουκάλια νερού στον υπεύθυνο ασφαλείας της φιλοξενούμενης ομάδας, κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση ΠΑΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» στις 28-4-2024 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την διοργάνωση της SUPER LEAGUE 2 (PLAYOUTS) 2023/2024.
Εφαρμογή του άρθρου 10 του ν. 5085/202».

Share This Article