Νίκος Σουργιάς: «Είμαι περήφανος για όλους – Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αδικία»

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ο προπονητής του Γιούχτα Νίκος Σουργιάς στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Αιολικό, εκδήλωσε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα αποκατασταθεί η αδικία, που παρότι ως πρωταθλητές του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής δεν κατάφεραν να πάρουν την άνοδο στην Super League 2.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός τεχνικός:

«Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Μία χρονιά πολύ ιδιαίτερη για την ομάδα μας. Ασφαλώς αυτή τη στιγμή υπάρχει απογοήτευση καθώς δεν έχουμε το εισιτήριο για την Super League 2, σαν άνθρωποι όμως σκεφτόμαστε αισιόδοξα, αυτό θα κάνουμε και τώρα έτσι ώστε σύντομα  να αποκατασταθεί αυτή η αδικία – Να μείνει ένας πρωταθλητής μετά από τόσο κόπο εκτός από την άνοδο. Ήταν μία διαδικασία δύσκολη, εκ φύσεως ήταν άδικη και στην πορεία έγινε ακόμα περισσότερο για την ομάδα μας.

Η ομάδα μας όλο το διάστημα του πρωταθλήματος αλλά και των μπαράζ κατέθεσε στο γήπεδο τις αρχές και τις αξίες της, αγωνιστικές και μη. Μας μένει μία πίκρα και μία στεναχώρια καθώς όλα κρίθηκαν στην λεπτομέρεια όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα συναισθήματα και όλα αυτά που βιώσαμε όλοι κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Το πως αισθανθήκαμε περήφανοι από την πρώτη μέρα. Είναι πολύ δύσκολο σε μία ποδοσφαιρική ομάδα να ασχολείσαι μόνο με το ποδόσφαιρο και αυτό που πραγματικά αγαπάς να το ευχαριστιέσαι. Εμείς αυτό κάναμε την φετινή χρονιά και είμαι περήφανος για όλους τους συμμετέχοντες. Την Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές, όλους.

Μόνο περηφάνεια για αυτή την ομάδα. Ήταν μία χρονιά εξέλιξης για το σωματείο, μία χρονιά που δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι η ομάδα έγραψε ιστορία και ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα συναισθήματα που βίωσα και το πόσο γεμάτος ένιωσα με αυτό που είχαν όλοι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Είμαι περήφανος για τα παιδιά. Είναι περίεργη στιγμή διότι σταματάει μία σεζόν που ευχαριστηθήκαμε και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα για να το ευχαριστηθούν τα παιδιά όπως τους αξίζει».

Share This Article