Ικανοποιημένος με την πορεία του Πιερικού ο Πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Παπαδόπουλος

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ο αγώνας με τον Θεσπρωτό διεξήχθη υπό το βλέμμα του Προέδρου του Πιερικού, Θανάση Παπαδόπουλου, ο οποίος ταξίδεψε ξανά στην Κατερίνη, ώστε να παρακολουθήσει την πορεία της ομάδας και να έχει συνεργασία με τα στελέχη της και το προπονητικό επιτελείο, ενόψει της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΣΦΚ Πιερικός, ανέφερε: “Είμαι ικανοποιημένος από τη νέα νίκη, την καλή εμφάνιση και την παραγωγικότητα στο σκοράρισμα που έδειξε η ομάδα μας.
Θεωρώ πως αγωνιστικά βρισκομαστε κοντά σε αυτό που θέλουμε να βλέπουμε από τον Πιερικο, ωστε να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει στις επαγγελματικές κατηγορίες”.

Σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει Ιανουαρίου, ο ισχυρός άνδρας του Πιερικου, τονισε:
“Είμαστε σε διαρκή επαφή με τον προπονητή και τους συνεργάτες μου για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις που θα μας ισχυροποιησουν και θα συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου”.

Αναφορικά με την σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, για την εκλογή μεταξύ άλλων και νέου διοικητικού συμβουλίου, επισήμανε:

“Η γενική συνέλευση αναβλήθηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί η δημοσίευση στο Πρωτοδικείο Κατερίνης της τροποποίησης του καταστατικού. Από μεριάς μας κρίναμε σκόπιμο να εμπλουτίσουμε και να κάνουμε πιο λειτουργικό το διοικητικό σχήμα μας. Δεν αλλάζει τίποτα σε ότι αφορά την παρουσία εμού και των συνεργατών μου και την οικονομική συμβολή μας στις ανάγκες τις ομάδας.

Θεωρούμε ότι υπάρχουν πρόσωπα από την ευρύτερη οικογένεια του Πιερικού και της κοινωνίας της Κατερίνης, τα οποία μπορούν και επιθυμούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας της ομάδας και στην επίτευξη των στοχων της και αυτό θα θέσουμε ενώπιον του σώματος στη Γενική Συνέλευση”.

Share This Article