Γ’ Εθνική: Στην Άρτα δοκιμάζεται ο Εορδαΐκός

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την Αναγέννηση ‘Αρτας θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/11) στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας.

Ο Εορδαϊκός στην 14η θέση με 10 βαθμούς προέρχεται απο την “μεγάλη” εντός έδρας νίκη επι της Α.Ε. Κιλελέρ με 1-0. Ένα αποτέλεσμα που κυριολεκτικά έδωσε πνοή στην ομάδα του Νίκου Κατακαλίδη η οποία στις πρώτες έντεκα (11) αγωνιστικές μετράει μόλις δύο (2) νίκες με όμοιο σκορ (1-0), όμοιο σκόρερ (Νίκολλι) και σε όμοιο γήπεδο (Αιμίλιος Θεοφανίδης).

Στον αντίποδα οι επιδόσεις της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι απογοητευτικές καθώς σε πέντε (5) παιχνίδια μετρά τέσσερις (4) ήττες και μόλις μια ισοπαλία. Η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας αποτελεί ευκαιρία για την πρώτη εκτός έδρας νίκη με ταυτόχρονη βελτίωση του σχετικού ισοζυγίου.

Απο την άλλη πλευρά η Αναγέννηση Άρτας βρίσκεται στην 10θέση με 16 βαθμούς, ενώ προέρχεται απο την βαριά ήττα με 4-0 εσάς στην Καστοριά.

Ένα αποτέλεσμα που πιστώνεται κυρίως στην “κακή” της μέρα καθώς η Αναγέννηση είναι μια ιδιαίτερα καλή και ποιοτική ομάδα και κάθε αντίπαλος θα πρέπει να υπολογίζει την δυναμική της. Άλλωστε στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή καθώς μετρά τρείς (3) νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα σε συνολικά πέντε (5) παιχνίδια. 

Το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής μεταξύ των δύο ομάδων είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν χωρούν προγνωστικά και προβλέψεις. Η Αναγέννηση έχει αποδείξει οτι στην έδρα της δύσκολα χάνει βαθμούς και ο Εορδαϊκός ότι μακριά απο την έδρα του δύσκολα κερδίζει κάποιον βαθμό.

Η ψυχολογία των δύο ομάδων είναι αντιστρόφως ανάλογη καθώς η Αναγέννηση προέρχεται απο μια συντριπτική ήττα ενώ ο Εορδαϊκός απο μια σπουδαία και λυτρωτική εντός έδρας νίκη.

Ορίστηκαν οι διαιτητές του αγώνα

Διαιτητές του αγώνα όπως ανακοινώθηκε απο την ΚΕΔ θα είναι ο κ. Ζύγας Παναγιώτης (ΕΠΣ Αιτ/νίας) με βοηθούς του,τους Βλαχοδήμο – Μπάκα Ιωάννη της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής αγώνος θα είναι ο κ. Σαράφογλου Γεώργιος (ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας)

Πηγή: eordaikos fc

Share This Article