Γ’ Εθνική: Ανανεώσεις στον ΓΑΣ Σβορώνου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Συνεχίζει στο ΓΑΣ ο Αλέξανδρος Κούζας

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κούζα. 

Ο 25χρονος τερματοφύλακας ο οποίος υπερασπίστηκε πέρυσι τα γκολπόστ του ΓΑΣ, ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και κατάφερε να κερδίσει ψήφο εμπιστοσύνης, παραμένοντας έτσι ως πρώτη επιλογή για τη θέση “1”.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στον Αλέξανδρο καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στη νέα σεζόν.

Για 9η σερί σεζόν κάτοικος Σβορώνου ο Βούλγαρης

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Βούλγαρη. 

Ο 23χρονος ακραίος αμυντικός αποτελεί τον μακροβιότερο παίκτη του συλλόγου και έναν εκ των αρχηγών του ΓΑΣ και τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του για 9η διαδοχική σεζόν!

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στο Χρήστο καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παραμένουν στο ΓΑΣ οι νεαροί Σκαμπαρδώνης, Φωκαΐδης και Τζώτζος

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, Γιώργο Σκαμπαρδώνη, Νίκο Φωκαΐδη και Γιάννη Τζώτζο.

Τόσο ο 20χρονος ακραίος αμυντικός όσο και ο 19χρονος επιθετικός μέτρησαν αρκετά λεπτά συμμετοχής στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να κερδίσουν αμφότεροι μία θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την άλλη, ο 16χρονος τερματοφύλακας που αποτελεί τον μικρότερο ηλικιακά ποδοσφαιριστή του δυναμικού του ΓΑΣ, αναμένεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα μας κερδίζοντας καθημερινά εμπειρίες και εφόδια από το υψηλό επίπεδο της κατηγορίας. 

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στους Γιώργο, Νίκο και Γιάννη καλή σεζόν με επιτυχίες και πολλές νέες εμπειρίες με την ομάδα μας.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Share This Article