Γιώργος Παπακώστας Αξίζουν συγχαρητήρια σ αυτά τα κορίτσια….

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ο κ. Γιώργος Παπακώστας μίλησε για την ποιότητα των παικτριών του μετά τη νίκη της Εθνικής Νεανίδων με 3-0 επί της Ουαλία η οποία διατήρησε τη «γαλανόλευκη» στην ελίτ της κατηγορίας για παίκτριες κάτω των 19 ετών.

«Υπάρχει ποιότητα σ’ αυτά τα κορίτσια, που δύο χρόνια τώρα έχουν καταφέρει να αγωνίζονται στην League A. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι στο τουρνουά της Ουαλίας δυσκολευτήκαμε πολύ, καθώς αντιμετωπίζαμε ισχυρές ομάδες, όπως η Αγγλία και η Τσεχία. Εξ αρχής, λοιπόν, εμείς είχαμε στοχεύσει στο παιχνίδι με την Ουαλία, στο οποίο προσήλθαμε με μεγάλη καταπόνηση. Αυτό συνέβη επειδή στο 1ο ματς, εναντίον τα Αγγλίας, ξοδέψαμε πολλή ενέργεια, όπως επίσης στο αμέσως επόμενο με την Τσεχία.

Στο παιχνίδι με τη διοργανώτρια Ουαλία, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς στο σκορ και η αλήθεια είναι ότι στη συνέχεια απειληθήκαμε από τον αντίπαλό μας, που βγήκε για να κυνηγήσει το σκορ. Μας ασκήθηκε πίεση, αλλά νομίζω ότι με κάποιες αλλαγές, που φρέσκαραν την ομάδα μας, και με μία τακτική επαναπροσέγγιση οπισθοχωρώντας για να κρατήσουμε το σκορ, βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε αυτό που θέλαμε».

ΠΗΓΗ: www.epo.gr

Share This Article