Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Πέρασε εύκολα και δίκαια μέσα από τον Άργιλο ο Α.Σ.Ιωνικός με 0-3 και γιορτάζει την άνοδο του στην Α’ΕΠΣ Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχή βροχόπτωση για ένα 45λεπτο οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Μακρυγιάννη πήραν την νίκη δίκαια με 0-3 στο γήπεδο Αργίλου από την “αξιόμαχη” ομάδα της Αναγέννησης στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Κοζάνης, και από σήμερα πανυγηρίζουν την επάνοδο της ομάδας μετά από 17 χρόνια στην Α’Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.

Η Αθλητική Ανασκόπηση βρέθηκε στο γήπεδο Αργίλου και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ του αγώνα.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα είχαν την εδαφική υπεροχή,δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Καταγιάννη και ευτύχησαν να προηγηθούν με τον αειθαλή σκόρερ της ομάδας Στάθη Κωνσταντινίδη μόλις στο 6 λεπτό της αναμέτρησης και να ανοίγουν το σκορ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και κατάφεραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Ελευθεριάδη στο 40′ λεπτό να διπλασιάσουν το σκορ σε 0-2.

Στο 68′ λεπτό φάουλ του Σωτήρη Μπέσα πάσα στον Κωνσταντινίδη ,σουτ του δεύτερου και η μπάλα στα δίχτυα του Καταγιάννη αυξάνοντας το σκορ σε 0-3 με δύο δικά του τέρματα,σφραγίζοντας την νίκη και το τρίποντο για τον Ιωνικό.

Μετα το τέλος του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού άρχισαν να πανυγηρίζουν στα αποδυτήρια όλοι μαζί αφού όπως προαναφέραμε η ομάδα και μαθηματικά πήρε δίκαια και με το “σπαθί” της την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Διαιτητής: Ζαφείρης Βοηθοί: Τζιαμπάζης – Σίας Κ

Αναγέννηση Αργίλου (Νίκος Ζηνόβιος): Καταγιάννης, Τσάλκας, Κακουλίδης, Γρηγοριάδης Τανίδης, Βρόϊκος, Δρίτσας (76 Καραλίγκας), Γκουργούτας, (39′ Χλιαράς), Αλεξανδρίδης, Βλάχος (60′ Τσαβδαρίδης.

Α.Σ.Ιωνικός (Σάκης Μακρυγιάννης): Παπακώστας, Νταμάλης, Χατζησαββίδης (50′ Δημητρόπουλος), Κακλίδης, Καρυπίδης, Μπέσας, Ελευθεριάδης Β. (64′ Παπαδόπουλος) Μακρυγιάννης (79’Παρασκευόπουλος), Ελευθεριάδης Ι.(77′ Μακρυγιάννης Κ.),Ελευθεριάδης Χρ., Κωνσταντινίδης (80′ Σαριόγλου).

Επιμέλεια ρεπορτάζ και φωτογραφίες Αθλητική Ανασκόπηση Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article