Βόλος: Με 4 εκ. ευρώ ο Μπέος πουλάει τον Βόλο στον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Βόλος, από τον Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται σε καλό δρόμο με τους εκπροσώπους του Τούρκου επενδυτή να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το οικονομικό επιτελείο της ελληνικής ομάδας.

Ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ θα είναι το αντίτιμο της συμφωνίας του Αχιλλέα Μπέου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου ο τελευταίος να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του συλλόγου της Super League. Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία πως το deal θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα κάτι που άλλωστε αποτελεί και επιθυμία του ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας παραγωγής «Acun Medya».

Οι συνεργάτες του Ατζούν ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του 54χρονου επιχειρηματία, ο οποίος ασφαλώς έχει ρίξει το βάρος του στην προσπάθεια που κάνει η Χαλ να επιστρέψει έπειτα από μια επταετία στην Premier League μέσω των play-offs.

Σκοπός της τουρκικής πλευράς είναι ο Βόλος να αποτελέσει «δορυφόρο» για την ομάδα της Championship τοποθετώντας στον σύλλογο της Μαγνησίας ταλέντα, αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν χωρούν στο ρόστερ της Χαλ προκειμένου να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν μελλοντικά από τις «Τίγρεις».

Το επιτελείο του Ατζούν περιστοιχίζεται από τεχνοκράτες του ποδοσφαίρου, αλλά και πρώην ατζέντηδες οι οποίοι ήδη έχουν κάνει την απαραίτητη προεργασία για συγκεκριμένες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Βόλου. Σύμφωνα με το πλάνο εμπλοκή στο νέο πρότζεκτ αναμένεται να έχουν και μέλη της διοίκησης της αγγλικής ομάδας.

Εάν ωστόσο δεν ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος από τους υποψήφιους επενδυτές προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» για την μεταβίβαση των μετοχών τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο σκοπεύει να ταξιδέψει για δεύτερη φορά με προορισμό τον Βόλο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

sdna.gr

Share This Article