Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Ο.Κρόκος – Μακεδονικός Σιάτιστας 0-2

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Συνέχισε με νίκη η ομάδα των Σιαπανίδη – Ιωαννίδη αφού κατάφερε και έφυγε με το τρίποντο σήμερα το απόγευμα από το γήπεδο Κρόκου.

Ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και τον κόσμο να δίνει το παρών στο γήπεδο και από τις δύο πλευρές.

Το εξ’ αναβολής παιχνίδι(13η αγωνιστική) της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης(ήταν να γίνει το προηγούμενο Σάββατο 16/12) αλλά ένα θλιβερό περιστατικό για την ομάδα του Κρόκου ανάγκασε τις ομάδες να το αναβάλουν για σήμερα.

Για τον λόγο αυτό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή, στον πρόωρα  αδικοχαμένο και πολύ αγαπητό φίλο και μέλος της ομάδας του Κρόκου Δημήτρη Καρακούλα.

Στα του παιχνιδιού ο Μακεδονικός Σιάτιστας μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού να ”καθαρίσει” το ματς απέναντι στην νεανική ομάδα του Κρόκου,που φέτος αγωνίζεται με το μικρότερο μέσο όρο γιγενών ποδοσφαιριστών.

Στο 11′ λεπτό δυνατό σουτ του Μπούρτζου η μπάλα άουτ

Το σκορ κατάφερε να ανοίξει ο Μακεδονικός Σιάτιστας στο 24’λεπτό όταν ωραία κούρσα του Ντεμάϊ από δεξιά την κατάλληλη στιγμή θα σεντράρει,μέσα στην περιοχή ο Ηλίας Καλογιαννίδης δεν θα αστοχήσει και με σουτ θα κάνει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν αλλά οι αρκετές βασικές ελλείψεις τους έκαναν δύσκολο το έργο τους.

Στο 32′ σέντρα του Αγκάστρα με ωραία κεφαλιά ο Μπάτσης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μούσιου κάνοντας το 0-2.

Στο 41′ ο Γιάννης Καρανάνος θα σουτάρει δυνατά άουτ,ενώ στο 58′ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι με τον Καλογιαννίδης,θα αναλάβει να το εκτελέσει ο έμπειρος Άγγελος Κοτζατίσογλου,αλλά ο πορτιέρο του Κρόκου Νίκος Μούσιος θα πέσει σωστά στην δεξιά του πλευρά και θα αποκρούσει.

Μέχρι την λήξη του παιχνιδιού το παιχνίδι δεν πρόσφερε περισσότερες ευκαιρίες ο Ρυθμός έπεσε και οι δύο προπονητές κάνανε πολλές αλλαγές .

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν αυτήν την χρονιά με νίκη που τους βρίσκει στην 4η θέση με 21 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο.Κρόκος (Γιάννης Τσιρέκας): Μούσιος, Γιαννόπουλος, Τουρτούρας, Καρανάνος Ι., Μανώλας, Αργυρόπουλος, Τσέπουρας, (56′ Καραδήμος), Βογδόπουλος (32’λ.τ Κωστρέτση), Τούνας (59′ Σιδηρόπουλος),Δούλδουρας, Μπελής.

Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης – Ιωαννίδης): Ζιάρας, Ντεμάϊ Αγκάστρα,Μπούρτζος Μ,Κοντός, Κοτζατίσογλου,Μπατσής Β. (48′ Τσάμης), Μπούρτζος Π. Σίμος Β. Καλογιαννίδης, Αποστόλου (83′ Τσαλίκης).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Σάκκος, Κάμπερ

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ αγώνα – Φωτογραφίες: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article