Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο Ref Gala των διαιτητών της ΕΠΣ Πιερίας, στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Τα οφέλη της ενασχόλησης τους με τη διαιτησία του ποδοσφαίρου, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν οι νέες και οι νέοι της Πιερίας -από τους ίδιους τους διαιτητές – την Παρασκευή 24-05-2024, στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. 

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Επιτροπής Διαιτησίας με στόχο την κατά το δυνατόν ευρύτερη συμμετοχή νέων αθλητών (γιατί,  …περι αυτού πρόκειται), στη νέα σχολή διαιτησίας τον προσεχή Ιούλιο.

Υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον από νέα παιδιά της πόλης αλλά και της Πιερίας ολόκληρης, με ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την στελέχωση της νέας σχολής διαιτησίας.

Τα μέλη της Επιτροπής μάλιστα, έχουν προετοιμάσει και δεύτερο Ref Gala (μέσα στον Ιούνιο), με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών του ποδοσφαίρου της Πιερίας, οι οποίοι μετέχουν στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις ωφέλειες της ενασχόλησης με τη διαιτησία του ποδοσφαίρου -και πέρα από την αναγνωρισιμότητα- την ουσιαστική αθλητική συνεισφορά τους στον “βασιλιά των σπορ”, αλλά και την ολοκληρωμένη προσωπική ανάπτυξη των νέων μας στη μετέπειτα ζωή τους. 

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές της συγκεκριμένης δράσης -τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας- και κάθε επιτυχία στη νέα σχολή διαιτησίας.

Πληροφορίες για τη σχολή κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει τόσο από την ιστοσελίδα της ΕΠΣ, όσο και από τα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πιερίας.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣ Πιερίας                                                                                                                                                                                    

Share This Article