Ανακοίνωση της Καστοριάς κατά του διαιτητή Καρυπίδη: “Εντεταλμένος Εκτελεστής”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

“Ο κύριος Κωνσταντίνος Καρυπίδης του Συνδέσμου της ΕΠΣ Κιλκίς έφερε εις πέρας, άψογα κι υποδειγματικά,την αποστολή, που του ανατέθηκε και αυτή ήταν διπλή.

Όχι μόνο να μην κερδίσει η Καστοριά σήμερα, αλλά και να την καταδικάσει σε υποβιβασμό επτά (7) αγωνιστικές, πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Αφού δεν έδωσε τον ορισμό του πέναλτι στο 30′ λεπτό, στην ξεκάθαρη ανατροπή του Σαββόπουλου Ευαγ., αλλά επιπλέον του έδειξε κίτρινη κάρτα για θεατρινισμό στο πρώτο ημίχρονο κι αφού είδε πως η Καστοριά δεν μπορεί να χάσει αυτό το παιχνίδι, απέβαλε με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή Διγκόζη σε πεντακάθαρο μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου.

Αλλά δεν του έφτανε μόνο αυτό. Με την ανεπάρκεια του και την προκλητική συμπεριφορά, απέναντι στους παίκτες της Καστοριάς, άρχισε να μοιράζει κόκκινες, μονομερώς, για τις δίκαιες διαμαρτυρίες τους, ενώ, ταυτόχρονα, προστάτευσε τις προκλητικές συμπεριφορές της αντιπάλου ομάδας.

Γίναμε επίσης μάρτυρες για πρώτη φορά  στα 2 χρόνια, που η Καστοριά αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, να διακόψει δύο φορές το παιχνίδι με ανύπαρκτες προφάσεις και δικαιολογίες.

Η Καστοριά σεβόμενη την ιστορία της, που κάποιοι τυχάρπαστοι, το τελευταίο διάστημα, προσπαθούν να την κηλιδώσουν, θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν, με ψηλά το κεφάλι, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που θα προκύψουν, μετά την ανεκδιήγητη διαιτησία της συμμορίας του κυρίου Καρυπίδη”.

Share This Article