Γ’ Εθνική: Καστοριά – Α.Ε.Κιλελέρ 0-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Στο 7′ το σουτ του Μανακίτσα, έξω από την περιοχή, κατέληξε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μισιρλή.

Στο 12′ σε σουτ του Μανακίτσα μέσα απο την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα χέρια του Μισιρλή.

Στο 30’ο Σαββόπουλος Ευαγ., ανατράπηκε απο αμυντικό των φιλοξενουμένων, μέσα στην περιοχή, αλλά ο ρέφερι της συνάντησης, όχι μόνο δεν καταλόγισε το καταφανέστατο πέναλτι, αλλά “κιτρίνισε” και τον επιθετικό της Καστοριάς. Στο 40΄ σε σουτ του Χατζή η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ.

Στο 46’μετά από το αδύναμο σουτ του Τσάνι, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μισιρλή. Στο 48΄ σε σουτ του Μωυσιάδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε πολλά μέτρα άουτ. Στο 49’το σουτ του Γκέγκα, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μισιρλής. Στο 59’φοβερή απόκρουση εξ επαφής του Κράτσιου Χρ., σε σουτ του Κατσαμάγκα.

Στο 60′ ο Μανακίτσας εκτέλεσε πλάγιο άουτ, αλλά η κεφαλιά του Σαββόπουλου Κυρ., αποκρούσθηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ.

Στο 60’ο Διγκόζης αντίκρυσε, χωρίς λόγο κι αιτία, την κόκκινη κάρτα του κ. Καρυπίδη (2η κίτρινη). Οι παίκτες της Καστοριάς διαμαρτυρήθηκαν και στο 61′ ο κ. Καρυπίδης έδειξε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) και στον Γκέγκα.

Οι παράγοντες της Καστοριάς διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ο κ. Καρυπίδης διέκοψε, προσωρινά (;;;;) το παιχνίδι στο 63′ και κατέφυγε στα αποδυτήρια του Δημοτικού Γηπέδου της Μεσοποταμίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι μετά από μια εικοσάλεπτη (20΄), περίπου, διακοπή.

Στο 66′ το σουτ του Σαββόπουλου Κυρ., κατέληξε στην αγκαλιά του Μισιρλή. Στο 70′ ο Κράτσιος Χρ., απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Χασομέρη.

Στο 90′ μετά από σέντρα του Βαγενά ο Χατζησαββίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 93′ έχουμε νέα διακοπή του αγώνα.. Ο ρέφερι της συνάντησης μπήκε, μετά από 15 λεπτά, απλά, για να σφυρίξει και τυπικά την λήξη του παιχνιδιού.

Διαιτητής: Καρυπίδης Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Κιλκίς)

Βοηθοί: Ζουρνατζίδης Πολύκαρπος (ΕΠΣ Ημαθίας)

Πολυχρονίδου Χριστίνα (ΕΠΣ Κιλκίς)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καστοριά: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου Γεωργ., Τσάνι, Ibrahim (46΄ Τσελεπής), Μωυσιάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ. (72΄ Κόκκας)

Α.Ε.Κιλελέρ: Μισιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Χατζής (77΄ Βλησσαρούλης), Παπαγεωργίου (70΄ Χατζησαββίδης), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Κούκος (58΄ Βαγενάς)

ΠΗΓΗ: Kastoria FC the official

Share This Article