Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Αστέρα Σταυρού κατέθεσε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Πιερίας υποστηρίζει πως δεν υπήρχε παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο και πως η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση δεν έχει αδειοδότηση.

Πλέον το λόγο έχει το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, που θα αποφασίσει για την τύχη της ένστασης και κατ’ επέκταση του αγώνα.

Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε εκνευρισμό στην ομάδα της Φθιώτιδας, που εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «τεχνικές άλλων εποχών».

Ο Αστέρας Σταυρού αναφέρει σε ανακοίνωση του τα εξής:

Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι τεχνικές και οι ενέργειες μερικών παραγόντων στο χώρο αυτό.

Η αναφορά μας είναι για την ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που δεν αποδέχεται την ήττα τους στο αγωνιστικό χώρο και με διάφορα τερτίπια και τεχνικές άλλων εποχών (ενστάσεις, δικαστήρια κλπ) προσπαθούν να πάρουν τους πόντους του παιχνιδιού που ο Αστέρας Σταύρου κέρδισε αξία στον αγωνιστικό χώρο.

Λυπούμαστε κύριοι γιατί όταν ήμασταν στο γήπεδο μας δίνατε συγχαρητήρια για την φιλοξενία αλλά όταν φύγατε αλλάξατε. Εμείς ένα μικρό χωριό της Φθιώτιδας θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε όλους τους αντιπάλους μας με τον καλύτερο τρόπο μακριά από βία και εξωαγωνιστικά τεχνάσματα.

Πηγή: Mikriliga

Share This Article