Γ’Εθνική: Το Κιλελέρ υποδέχεται την Κυριακή ο Εορδαΐκός

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την “Α.Ε. Κιλελέρ” θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Εορδαϊκού στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/11) στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαϊδας “Αιμίλιος Θεοφανίδης”.

Ο Εορδαϊκός (16ος-7βαθ.) προέρχεται απο την βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 απο την Νέα Αρτάκη σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν κατώτερος των περιστάσεων με αρκετά ατομικά και αμυντικά λάθη τα οποία οδήγησαν σε μια μοιραία ήττα.

Απο την άλλη πλευρά η ομάδα της Α.Ε. Κιλελέρ (6η-17βαθ.) προέρχεται απο την εντός έδρας ήττα απο την Καστοριά με 0-1. Ένα όχι και τόσο επιθυμητό αποτέλεσμα για τους “Θεσσαλούς” οι οποίοι μέχρι στιγμής πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής όντας και νεοφώτιστοι.

Το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ των δύο ομάδων είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Εορδαϊκός παίζει κυριολεκτικά και MONO για το αποτέλεσμα της νίκης καθώς τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν “ασφυκτικά” και νέα απώλεια βαθμών θα δυσκολέψει ακόμα πιο πολύ την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Απο την άλλη πλευρά η Α.Ε. Κιλελέρ θα έρθει στην Πτολεμαΐδα χωρίς άγχος κάθως ούτε κινδυνεύει βαθμολογικά ούτε στοχεύει στην άνοδο κάτι που της δίνει την “άνεση” να αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα.

Αξιοσημείωτο είναι να αναφερθεί πως οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες τον περασμένο Μαϊο(28/5) για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’εθνική σε ένα παιχνίδι που η Α.Ε. Κιλελέρ κέρδισε με 0-2.

Ορίστηκαν οι διαιτητές του αγώνα

Διαιτητές του αγώνα όπως ανακοινώθηκε απο την ΚΕΔ θα είναι ο κ.Χαράλαμπος Μαργαρίτης (ΕΠΣ Κέρκυρας), με βοηθούς του, τον κ.Γεράσιμο Μιχαλά (ΕΠΣ Κέρκυρας) και τον κ. Μιχαήλ Γραμμένο (ΕΠΣΚέρκυρας) ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο κ. Ιωάννης Τζίκας (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ).

Πηγή: eordaikos fc

Share This Article