Έμειναν στην “λευκή” ισοπαλία 0-0 Μακεδονικός και Ηρακλής στην πρεμιέρα της Super League 2

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης


Ηρακλής και Μακεδονικός κόλλησαν στο 0-0 ενώ ο Γηραιός περιορίστηκε σε μια ανούσια υπεροχή και παρά τους διαφορετικούς σχηματισμούς, που δοκίμασε ο Σάκης Τσιώλης…

Χωρίς ουσία και αποτελεσματικότητα, αμφότεροι έμειναν στο «στείρο» 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Πολίχνης.

Ο Σάκης Τσιώλης δοκίμασε διαφορετικό σχηματισμό σε κάθε ημίχρονο, εκκινώντας με τρεις στόπερ και «3-5-2», για να επιχειρήσει το «4-2-3-1» στη συνέχεια, με την είσοδο Γκάγιτς και Καπίγια, για να καταλήξει στο «4-4-2» στο τέλος του αγώνα με την είσοδο και του δεύτερου σέντερ φορ, Μιχάλη Τσουμάνη.

Όλα αυτά, προκειμένου να δει την ομάδα να του «στρώνει» παιχνίδι και να φτάνει στο γκολ, κάτι, που δεν συνέβη, με τους «κυανόλευκους» να περιορίζονται σε μια ανούσια υπεροχή, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι στιγμές

Στο 17΄ πρώτη υποψία φάσης στο παιχνίδι, με ατομική προσπάθεια και σουτ – άουτ από τον Ζαφειράκη για τους γηπεδούχους.

Στο 22΄ πρώτη καλή στιγμή για τον Ηρακλή, με εκτέλεση κόρνερ από τον Σίλβα και τους Γκμπενιόν, Σιούτα και Χρουστσιέλ να αποτυγχάνουν να βρουν τη μπάλα με το κεφάλι από κοντά.

Στο 52΄ λάθος του Κουντουριώτη στον χώρο του κέντρου και αντεπίθεση για τον Μακεδονικό, με τον Σιμόνι να εκτελεί εντός περιοχής και τον Βελλίδη να αποκρούει.

Στο 58΄ επικίνδυνο διαγώνιο σουτ του Στοΐσεβιτς, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Στο 59΄ ο Γκάγιτς βγάζει επικίνδυνη σέντρα από αριστερά και λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος ο Χρουστσιέλ αποτυγχάνει με προβολή να προωθήσει τη μπάλα.

Στο 82΄ σουτ του Γκάγιτς εντός περιοχής, αποκρούει ο τερματοφύλακας.

Οι συνθέσεις

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης (85′ λ.τ Πέδρο Λούκας), Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Μελετίδης, Τσουκάνης, Ζαφειράκης (57′ Τσιλιγγίρης), Σιμόνι (57′ Μπιανκόνι).

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Βιτλής, Χειρίτραντας, Χρουστσιέλ, Σιούτας (46΄ Καπίγια), Γκμπενιόν, Δοϊράνλης, Σίλβα (79′ Τσουμάνης), Λύγκας (46΄ Στοΐσεβιτς), Κουντουριώτης (56′ Γκάγιτς), Κούστα.

Share This Article