Εντυπωσιακές διακρίσεις της “Μακεδονικής Δύναμης” Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με πρόκριση αθλητών στην Εθνική Ομάδα (Φωτογραφίες)

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, ο σύλλογός μας, Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης, συμμετείχε με 12 αθλητές και κατέγραψε σπουδαίες επιτυχίες. Συνολικά, κατακτήσαμε ένα Χρυσό μετάλλιο, ένα Αργυρό, ένα Χάλκινο και δύο πέμπτες θέσεις. Οι αθλητές που κατέκτησαν το Χρυσό και το Αργυρό μετάλλιο εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Σεράγεβο της Βοσνίας τον Νοέμβριο.

Αναλυτικά, οι διακρίσεις των αθλητών μας:

Χρυσό μετάλλιο: Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης (του Σπύρου)

Αργυρό μετάλλιο: Μελίνα Δήμητρα Φίσκα (του Ανδρέα)

Χάλκινο μετάλλιο: Ιωάννης Τζέλλος Σαββίδης (του Μανώλη)

Πέμπτες θέσεις: Κωνσταντίνα Αλμασίδου (του Χρήστου) και Στέλιος Κωστογλίδης (του Γεωργίου)

Επιπλέον, ο σύλλογός μας κατέλαβε την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων στην κατηγορία Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Δύναμης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, καθώς και στους προπονητές Χρήστο Αλμασίδη, Γεώργιο Δόδουρα και στην γυμνάστρια και διεθνή διαιτητή του συλλόγου, Αναστασία Κουτρότσιου, για την αφοσίωσή τους και την καθοδήγηση της αποστολής.

Share This Article