Γ’ Εθνική: Πιερικός – Αστέρας Πετριτή 7-0 (video)

Παύλος Καλεμκερίδης
5 Λεπτά αναγνωσης

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής παραμένει ο Πιερικός που συνέτριψε με 7-0 τον Αστέρα Πετριτή, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν ασταμάτητη, προηγήθηκε 3-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, έκλεισε το ημίχρονο κερδίζοντας 4-0 και έφτασε άνετα στο “τρίποντο”, σκοράροντας άλλες τρεις φορές στο β’ μέρος.

Από δυο γκολ πέτυχαν οι Παπαδόπουλος (14′ και 62′) και Κέρι (32′ και 90’+) ενώ σκόραραν ακόμη ο Τάτος στο 6′, ο Σεχολάρι στο 9′ και ο Γατόπουλος στο 84′. Το τελικό 7-0 απέναντι στους Κερκυραίους φαντάζει μικρό, καθώς ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ, με σημαντικότερη το δοκάρι του Κέρι στο 65′.

Μετά τη σημερινή του νίκη, ο Πιερικός έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Πετριτή έμεινε στους 3 βαθμούς. Την ερχόμενη αγωνιστική, οι Κατερινιώτες θα αγωνιστούν εκτός έδρας, κόντρα στον ΑΟ Ανθούπολης.

Το “φιλμ” του αγώνα

2′ Μετά από σέντρα του Κέρι από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος έκανε το ψαλιδάκι από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
5′ Ανδρικόπουλος και Σεχολάρι συνδυάστηκαν, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα για τον Παπαδόπουλο που σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Τζαφέστα να μπλοκάρει δύσκολα.
6′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από κλέψιμο των παικτών του Πιερικού, ο Σεχολάρι απέφυγε έναν αντίπαλο και έκανε το παράλληλη γύρισμα από δεξιά, τροφοδοτώντας τον αφύλακτο Τάτο που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.
9′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Ανδρικόπουλος από δεξιά έκανε το παράλληλο γύρισμα για τον Σεχολάρι που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για τον Πιερικό.
14′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Μυρωτής έδωσε στον Τσαγκαλίδη, αυτός τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο που απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής “έγραψε” το 3-0.
15′ Σουτ του Σεχολάρι έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
16′ Ο Τζαφέστας απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Σεχολάρι.
18′ Μετά από σέντρα του Σεχολάρι ο Παπαδόπουλος με το κεφάλι βρήκε τον Κέρι που από το σημείο του πέναλτι έκανε το σουτ που κόντραρε σε αμυντικό και απομακρύνθηκε.
29′ Σουτ του Ίννου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών, έφτασε στον Κέρι που έκανε νέο σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Τζαφέστας.
30′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κέρι, ο Ιρινιμπαμπάζι ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι δε μπόρεσε εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
31′ Ατομική ενέργεια του Κέρι από τα αριστερά και παράλληλο γύρισμα, όμως δε βρέθηκε κάποιος παίκτης του Πιερικού να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα.
32′ ΓΚΟΛ! 4-0: Οι παίκτες του Πιερικού συνδυάστηκαν με τον Παπαδόπουλο να δίνει στον Τσαγκαλίδη και αυτός να στρώνει για τον Κέρι που με πλασέ έκανε το 4-0.
34′ Σουτ του Οστερχόναν, απέκρουσε ο Κίναλης.
45′ Δυνατό σουτ του Τσιάβου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, είπε “όχι” ο Κίναλης.

52′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου, έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Τζαφέστας.
59′ Σουτ του Κέρι από το ημικύκλιο της περιοχής, μπλόκαρε ο Τζαφέστας.
62′ ΓΚΟΛ! 5-0: Ο Ίννος βρήκε τον Μπαστακό μέσα στην περιοχή, αυτός έστρωσε για τον Παπαδόπουλο που με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
65′ Διαγώνιο σουτ του Κέρι, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αστέρα.
70′ Σουτ του Κέρι από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Τζαφέστα.
73′ Μετά από γύρισμα του Ανδρικόπουλου, ο Μπαστακός έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Τζαφέστας απέκρουσε.
80′ Μετά από γύρισμα του Ανδρικόπουλου από αριστερά, ο Γατόπουλος βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Τζαφέστας μπλόκαρε το πλασέ.
84′ ΓΚΟΛ! 6-0: Μετά από σέντρα του Ζησούλη από δεξιά, ο Μπαστακός δε μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, όμως η μπάλα έφτασε στον Γατόπουλο που με πλασέ έκανε το 6-0.
87′ Πλασέ του Κοντοθανάση, έπειτα από πάσα του Μπαστακού, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
90′ Ο Τσαγκαλίδης έκανε το γύρισμα για τον Κέρι που από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.
90’+ ΓΚΟΛ! 7-0: Μετά από σέντρα του Μπαστακού, ο Κέρι στο δεύτερο δοκάρι με βολέ εν κινήσει έκανε το 7-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρου της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Κώστογλου και Τζημόπουλο, της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, Λαγός (20′) και Κραγιόπουλος (54′).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πιερικός (Περικλής Αμανατίδης): Κίναλης, Ιρινιμπαμπάζι, Ανδρικόπουλος, Παπαδόπουλος (68′ Γατόπουλος), Λαγός (46′ Κραγιόπουλος), Τσαγκαλίδης, Μυρωτής, Τάτος (68′ Κοντοθανασης), Σεχολάρι (46′ Μπαστακος), Ίννος (75′ Ζησούλης), Κέρι.

Αστέρας Πετριτή (Παναγιώτης Κορομπόκης): Τζαφέστας, Ζίλο, Ζειμπεκης, Ρουμελιωτης (65′ Μαντζώνης), Ξεπαπαδάτος, Κρητικός Α., Τσιάβος, Κρητικός Ν., Γκερμπεσιώτης, Μουζακιτης, Οστερχόναμ

Πηγή: katerinisport

Share This Article