Β’ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Ο.Κρόκου – Α.Ε.Γαλατινής 4-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με νίκη συνέχισε η ομάδα του Γιάννη Τσιρέκα το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην νεοσύστατη ομάδα της Α.Ε.Γαλατινής με το ευρύ 4-1 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.

Παρότι η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες έχει πέσει αισθητά και οι 22 ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο μπροστά σε περίπου 60-70 άτομα που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου Κρόκου.

Ισορροπημένο παιχνίδι για τα πρώτα 15 λεπτά με τους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βικιάρη να προσπαθούν να κρατήσουν μπάλα στο χώρο του κέντρου και να επικεντρώνονται περισσότερο στην αμυντική τους ισορροπία.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά σιγά να βρίσκουν ρυθμό και να πλησιάζουν στην εστία του Παπαχρήστου.

Στο 20′ λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο γκολ του Τσέπουρα,ενώ στο 30′ ο Πασχάλης Τσιάρας θα διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Ο Πασχάλης Τσιάρας ”ξαναχτύπησε” στο 52′ κάνοντας το

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο,καταφέρνοντας να μειώσουν το σκορ σε 2-1 με τον Τσιολάκη στο 52′ λεπτό.

Ο Πασχάλης Τσιάρας όμως ”ξαναχτύπησε” στο 56′ κάνοντας το 3-1.

Το ”κερασάκι” στην τούρτα έβαλε για τον Κρόκο ξανά ο Τσέπουρας κάνοντας το 4-1 και δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Έτσι μετά το παιχνίδι αυτό η ομάδα του Γιάννη Τσιρέκα έφτασε τους 6 βαθμούς ισοβαθμώντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Πανατολικό και Α.Σ.Ιωνικό περιοχής Βαθυλάκκου αμφότεροι αγωνίζονται αύριο Κυριακή.Η ομάδα του Κρόκου την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο φιλοξενούμενη από τον ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης Β’.

Η ομάδα της Γαλατινής έμεινε στους 3 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Πανατολικό στην έδρα της

Α.Ο.Κρόκου(Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος, Τουρτούρας, Μουσαφίρης,Μανώλας, Σιδηρόπουλος,Σακκούλας, Νεοφυτίδης,Τσιάρας Μ,Τσέπουρας,Τσιάρας Π, Τουρτούρας

Στον πάγκο έκατσαν οι: Τουρτούρας Ν,Τότσκας, Καραθανάσης, Μαρούδης,Κοστρέτση,Κακαρέτσας, Χαλάτσογλου,Ρούσης

Α.Ε.Γαλατινής(Βασίλης Βικιάρης) Παπαχρήστου,Δολόπικος,Δόρδας, Βουζιάνας Δ,Καλτσούδας,Κωτρότσιος Γ,,Τσαγκαλής,Κωτρότσιος Χ,Τσιολάκης,Τσακμάκης,Ηλίας

Στον πάγκο έκατσαν οι: Τσόκας,Βουζιάνας Ι,Γιάννης Δ,Γεωργάκας

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης

Βοηθοί: Γάτσου – Πανυτσίδου

Περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/share/p/sgBp1mHESb7WKxVM/

Share This Article