Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ακρίτες Κοζάνης – Α.Ο.Κρόκου 2-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ένα πολύ όμορφο,δυνατό γεμάτο ένταση και πάθος παιχνίδι έγινε σήμερα στις 16:30 στο γήπεδο Βατερού μεταξύ των Ακριτών Κοζάνης και του Α.Ο.Κρόκου που φέτος αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία.

Ένα παιχνίδι με φάσεις,γκολ,δυνατά μαρκαρίσματα,και τον κόσμο στις κερκίδες να μένει απόλυτα ευχαριστημένος.

Η γηπεδούχοι των Αδαμίδη – Καραθανάση έδειξαν από τα πρώτα λεπτά ότι θέλουν να εδραιώσουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι πιέζοντας την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων πότε με τους Σαμαρά, Τσαμπερτίδη και άλλοτε με Φαρμάκη Μαρίνο που ήταν πάρα πολύ καλός.

Στο 14′ λεπτό του αγώνα ο Μαρίνος Φαρμάκης θα ανοίξει το σκορ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μούσιου του Α Ο.Κρόκου,βάζοντας τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τσιρέκα μετά το γκολ έβαλαν την μπάλα κάτω,και άρχισαν να πιέζουν την άμυνα του Παρχαρίδη.

Ευτύχησαν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με αυτογκόλ κεφαλιά του Τσατσόπουλου στο 51′ λεπτό του αγώνα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι από τους 22 ποδοσφαιριστές που είχε τα πάντα.Η μπάλα πάνω κάτω,δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και αρκετές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 86′ λεπτό της αναμέτρησης με πολύ ωραίο σουτ του Χρυσοστομίδη που “νίκησε” τον Μούσιο και έκανε το 2-1 παίρνοντας “κεφάλι” στο σκορ.

Η ομάδα του Κρόκου ισσοροπησε τις γραμμές της και.προσπαθηας να αντιδράσει για να πετύχει την ισοφάριση αλλά τελικά το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

Έτσι μετά και την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας οι Ακρίτες έχουν 4 βαθμούς και ανέβηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας,ενώ την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Ανατολικό.

Οι ομάδα του Γιάννη Τσιρέκα έμεινε στους 3 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Α.Ε.Γαλατινής στο γήπεδο Κρόκου.

Ακρίτες Κοζάνης(Αδαμίδης- Καραθανάσης) Παρχαρίδης,Νιανιάκας,Φαρμάκης,Ντερίλας, Στάθης,Παναγιωτίδης,Χρυσοστομίδης, Παπαθωμάς,Σαμαράς, Τσαμπερτίδης, Τσατσόπουλος

Στον πάγκο έκατσαν οι:Στάθης Δημ,Αδαμίδης,Πάγιο,Δημουδιάς,Καζαντζίδης, Ραφαηλιδης

Α.Ο.Κρόκου( Γιάννης Τσιρέκας) Μούσιος,Τουρτούρς,Μουσαφίρης,Μανωλάς, Σιδηρόπουλος, Σακκούλας,Νεοφυτίδης,Ντανάτσας,Τσιάρας Μαρκ, Τσέπουρας,Τσιάρας Πασχ.

Στον πάγκο έκατσαν οι: Τότσκας,Γκανάτσιος,Τουρτούρας Στ,Τουρτούρας Νικ,Κοστρέτση, Κακαρέτσας,Χαλάτζογλου, Ρούσης

Διαιτητής: Ρίζος

Βοηθοί: Καραποναρλίδης – Σίας

Οι δηλώσεις του κόουτς Βασίλη Καραθανάση στην Αθλητική Ανασκόπηση

Περισσότερες φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/share/p/aJdD3m1oG23QhzUs/

Ρεπορτάζ αγώνα – φωτογραφίες – βίντεο

Παύλος Καλεμκερίδης – Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article