Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Αναχωρούν σήμερα οι αθλητές για το Νις της Σερβίας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

“Στόχος η Κορυφή: Οι Νέοι Αθλητές μας στη μάχη για την πρόκριση στο Grand Prix”

Σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, οι τρεις αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας αναχωρούν για το ΝΙΣ της Σερβίας, όπου θα συμμετάσχουν στο προκριματικό πρωτάθλημα του Grand Prix Taekwondo. Αυτή η διοργάνωση, που καθιερώνεται φέτος για πρώτη φορά από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Taekwondo, δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές μας να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του Grand Prix, ο οποίος συγκεντρώνει τους καλύτερους νέους αθλητές της Ευρώπης.

Οι αθλητές μας που θα αγωνιστούν είναι:

  1. Μελίνα Δήμητρα Φίσκα, η οποία έχει δείξει σταθερή αγωνιστική πρόοδο και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα τις προκλήσεις.

2. Γιώργος Νιόπλιας, αθλητής με εξαιρετικές προοπτικές, γνωστός για τη μαχητικότητα και την πειθαρχία του.

3. Κωνσταντίνα Αλμασίδου, που έχει ξεχωρίσει για την επιμονή της και την αφοσίωσή της, έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Την ομάδα θα συνοδεύσει ο προπονητής τους, κύριος Χρήστος Αλμασίδης, με πολυετή εμπειρία και γνώση, που αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους αθλητές μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Δύναμης,και όλα τα μέλη εύχονται στους αθλητές μας καλή επιτυχία και να αγωνιστούν με θάρρος και πειθαρχία, εκπροσωπώντας επάξια τόσο την ομάδα όσο και την πόλη μας την Κοζάνη, Ο στόχος δεν είναι μόνο η πρόκριση, αλλά και η απόκτηση πολύτιμων εμπειριών που θα ενισχύσουν την αγωνιστική τους εξέλιξη και το αθλητικό τους ήθος.

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν

🎯 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 🎯 ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ

Share This Article