Πιερικός – Θωμάς Κυπαρίσσης: Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Για τον φετινό Πιερικό, μίλησε στο Metropolis 95,5 ο τεχνικός διευθυντής των «μελανόλευκων», Θωμάς Κυπαρίσσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ξεχωρίζει κάποια ομάδα στο Πρωτάθλημα της Super League μετά από επτά αγωνιστικές: «Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να ξεχωρίζει μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Όλοι έχουν απώλειες. Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όλοι μπορούν να στραβοπατήσουν. Ο Άρης είναι πιο βελτιωμένος από πέρυσι. Είναι σημαντικό ότι έμεινε ο ίδιος προπονητής και ήρθαν ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα».

Για τον Μεντιλίμπαρ που δίνει χρόνο στα νέα παιδιά: «Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και χωρίς γκολ το μεγαλύτερο κέρδος του ντέρμπι ήταν η χρησιμοποίηση του Μουζακίτη ως βασικό και του Κωστούλα που πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που συζητιούνται και κάνουν ένα καλό χτίσιμο της καριέρας τους και τώρα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε δύο ακόμα καλά «πόδια».

Για τον Πιερικό: «Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα που έκανα τα πρώτα βήματα στην καριέρα μου. Χωρίς τα λεφτά δεν μπορείς να προχωρήσεις. Εμείς έχουμε τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι φερέγγυος, έχει βάλει πολλά χρήματα, δεν μας λείπει τίποτα και λειτουργούμε ως ομάδα επαγγελματική.

Θα μπορούσαμε να έχουμε μία καλύτερη συγκομιδή βαθμών, όμως το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία».

Πηγή: Mikriliga

Η συνέντευξη του Θωμά Κυπαρίσση στην Athlitikianaskopisi.gr και τον Θεόφιλο Ηλιάδη

Share This Article