Super League 2: ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός 2-1

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

⚽ Ήττα 2-1 από τον ΠΑΟΚ Β’ για τον Μακεδονικό σήμερα το μεσημέρι στα πλαίσια 3ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.


Ωραία συνεργασία των Ραμίρεζ και Σιχαρουλασβίλι από τα αριστερά, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα και ο Χερίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 20’ για τον Μακεδονικό.

Ενα λεπτό πριν τη λήξη του α’ μέρους ο ΠΑΟΚ Β’ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Γκούμας με μακρινή μπαλιά έβγαλε τον Ουρτάδο σε θέση τετ α τετ με τον Ταλιχμανίδη και ο φορ του ΠΑΟΚ Β’ με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 73’ ο ΠΑΟΚ Β’ έφτασε στην ολική ανατροπή. Ο Τασιούρας έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, στρώθηκε στον Κώττα και ο τελευταίος με πλασέ από κοντά σημείωσε το 2-1.


ΠΑΟΚ Β (Γιώργος Κωστίκος) : Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι, Κώττας, Λαγωνίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Γκούμας, Σμυρλής, Κανίς, Ουρτάδο

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς) : Ταλιχμανίδης, Χασάνογλου, Τσουκάνης, Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ, Χάσεκ, Σιχαρουλασβίλι, Κουιρουκίδης

Share This Article