O Πασχάλης Καρατζέτζος από τον Κρόκο Κοζάνης ο νέος γενικός αρχηγός της Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ο 45χρονος Πασχάλης Καρατζέτζος είναι σύμφωνα μ πληροφορίες  της Atulitikianaskopisi.gr ο νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας της Κοζάνης.

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Κάτανα η  ομάδα της Κοζάνης βρήκε στο πρόσωπο του Πασχάλη Καρατζέτζου τον αντικαταστάτη του,στο νευραλγικό αυτό πόστο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε:

Πασχάλη αναλαμβάνεις το δύσκολο πόστο του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα της Κοζάνης,λίγα λόγια για την απόφαση σου?

Ξεκίνησα από την αρχή της σεζόν με όλα τα παιδιά να “τρέξουμε” την φετινή ομάδα.Γνωρίζω πάρα πολύ καλά και τα προβλήματα που προέκυψαν και τα λύσαμε,και αυτά που προκύπτουν και τα λύνουμε καθημερινά.Ο ρόλος του Γενικού Αρχηγού είναι ρόλος “κλειδί” και απαιτεί να είσαι πολλές ώρες στο γήπεδο και να λύνεις προβλήματα.Γνωρίζοντας όλες τις δυσκολίες έθεσα τον εαυτό μου ενώπιον της διοίκησης της ομάδας και θέλω να προσφέρω μαζί με τους υπόλοιπους.

Τι θα ήθελες να πεις στον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης;

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι χρειαζόμαστε τον κόσμο να είναι δίπλα μας,χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα,με ευχαριστεί πολύ που φέτος οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι από την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και του Νόμου γενικότερα.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Διοίκηση,το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουμε το καλύτερο ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής Κατηγορίας.

Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Κάτανα για την άψογη συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι να είναι πάντα καλά…οι λόγοι που αποχώρησε είναι επαγγελματικοί και προσωπικοί και είναι σεβαστοί από όλους μας.

Share This Article