Ταεκβοντό:”Με το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό βάθρο ο Ραφαήλ Μαρέτης”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

O Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης, πρωταθλητής Ευρώπης και αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης, κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των -87kg Ανδρών στο διεθνές τουρνουά Albanian Open G1, που διεξήχθη την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024, στα Τίρανα της Αλβανίας.

Με τρεις νικηφόρους αγώνες απέναντι σε αθλητές από τη Βραζιλία, την Ελλάδα και το Καζακστάν, επιβεβαίωσε τη φόρμα και την ετοιμότητά του, καθώς προετοιμάζεται εντατικά για τον μεγάλο του στόχο: το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Σαράγεβο τον Νοέμβριο.

Η συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί κομβικό σημείο στην αθλητική του πορεία. Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη θέση του στην Εθνική Ομάδα, συνεχίζει ακούραστα τις καθημερινές προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, συνδυάζοντας αγωνιστικές υποχρεώσεις και σπουδές στο Τμήμα Χημικών του Πανεπιστημίου. Κάθε προπόνηση και αγώνας αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του για την επίτευξη ενός ακόμα μεγάλου στόχου.

Το Δ.Σ. της Μακεδονικής Δύναμης συγχαίρει θερμά τον αθλητή και τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας, Αλμασίδη Χρήστο, για τη συνέπεια και την αφοσίωσή τους. Παράλληλα, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στη διοίκηση του Συλλόγου ΑΛΚΙΜΟΣ Θεσσαλονίκης και τον προπονητή Μεχτερίδη Στέλιο για την πολύτιμη υποστήριξη και καθοδήγηση που παρέχουν στον πρωταθλητή μας, ενόψει της κρίσιμης αυτής πρόκλησης.

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ  ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ

Share This Article