Ταεκβοντό:Η Αναστασία Κουτρότσιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στη Νότια Κορέα

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

“Μεγάλη Τιμή για την Ελληνική Διαιτησία… η  Κοζανίτισσα Αναστασία Κουτρότσιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στη Νότια Κορέα”

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, η γυμνάστρια και διεθνής διαιτητής του συλλόγου μας, κ. Αναστασία Κουτρότσιου, αναχώρησε για τη Νότια Κορέα, όπου θα εκπροσωπήσει την ελληνική διαιτησία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων Taekwondo, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος. Η συμμετοχή της σε αυτή τη διοργάνωση αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση των υψηλών της ικανοτήτων και του ήθους της στον χώρο της διαιτησίας.

Η κ. Κουτρότσιου διαθέτει συνολικά είκοσι χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διαιτησίας, με δέκα από αυτά ως διεθνής διαιτητής, και έχει διακριθεί σε δεκάδες κορυφαίες διοργανώσεις ανά τον κόσμο. Το 2024 συμμετείχε στα ηπειρωτικά προολυμπιακά τουρνουά της Αφρικανικής Ηπείρου στη Σενεγάλη και της Αμερικανικής Ηπείρου στον Άγιο Δομίνικο, καθως και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στο Βελιγράδι , όπου απέδειξε για ακόμη μία φορά την τεχνική της κατάρτιση και την αμεροληψία της.

Η αφοσίωσή της, η ικανότητά της να διαχειρίζεται κρίσιμες στιγμές με ευθύτητα και η απόλυτη προσήλωσή της στο αθλητικό πνεύμα, την έχουν καταστήσει μία από τις πλέον σεβαστές διαιτητές παγκοσμίως. Έχει τιμηθεί επανειλημμένα τόσο από την Παγκόσμια όσο και από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Taekwondo ως μία από τις κορυφαίες διαιτητές του αθλήματος.

Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι όλες οι συμμετοχές της, συμπεριλαμβανομένων των προολυμπιακών τουρνουά, πραγματοποιούνται με την αποκλειστική κάλυψη των εξόδων από την ίδια και τον σύλλογό μας, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της στο άθλημα και την επιθυμία της να προβάλλει το ελληνικό Taekwondo σε διεθνές επίπεδο.

Η κ. Κουτρότσιου, με το ήθος και την ακεραιότητά της, τιμά τον σύλλογό μας, την πόλη μας την Κοζάνη και συνολικά την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τις αξίες του αθλητισμού σε κάθε της συμμετοχή. Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και όλα τα μέλη της Μακεδονικής Δύναμης τής εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στη νέα αυτή πρόκληση, με την πεποίθηση ότι θα εκπροσωπήσει για ακόμη μία φορά επάξια την ελληνική διαιτησία !!!

Τι έγραψε η Διεθνής Κοζανίτισσα διαιτητής:

Ναι θα είμαι και εγώ εκεί..!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την πρόσκληση!

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!

Να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλη την Εθνική ομάδα μας ,καλή επιτυχία!!

Επίσης να ευχηθώ ,να είναι η τελευταία φορά που Έλληνας διεθνής διαιτητής πληρώνει από την τσέπη του για την συμμετοχή του σε Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές διοργανώσεις,την ίδια στιγμή που οι περισσότερες ομοσπονδίες (άλλων χωρών) καλύπτουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα των διαιτητών τους,θεωρώντας ύψιστη τιμή την εκπροσώπηση της χώρας τους και στον χώρο της διαιτησίας!

Τέλος, να ευχηθώ να είναι η τελευταία φορά που Έλληνας διεθνής διαιτητής δεν αποτελεί και δεν αντιμετωπίζεται ως μέλος της εθνικής αποστολής, με αναγνώριση της συμβολής του στην καλύτερη δυνατή κατάρτιση προπονητών και αθλητών στο κομμάτι των κανονισμών και όχι μόνο.

Αν θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές θα πρέπει να συμπεριφερομαστε και ανάλογα!

Share This Article