Γ’ Εθνική: Ολυμπιακός Βόλου – Α.Ε.Αλεξάνδρειας 1-1

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Μπορούσε περισσότερα, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία η ΑΕ Αλεξάνδρειας, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 και μοιράστηκε από έναν βαθμό με τον Ολυμπιακό Βόλου για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς τίποτα αξιόλογο, πέρα από δύο ακίνδυνα σουτ για τις δύο ομάδες με τον Δημόπουλο για την Αλεξάνδρεια και τον Καμπέρη για τον Ολυμπιακό Βόλου. Κυρίως αναγνωριστική η παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να “ψυχολογήσουν” τον αντίπαλο και να επιτεθούν με την πρώτη ευκαιρία.

Τελείως διαφορετικό το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με την Αλεξάνδρεια στο πρώτο πεντάλεπτο να πατάει στην αντίπαλη περιοχή και σε μία φάση να διαμαρτύρεται για πέναλτι, ενώ σε επόμενη φάση διαρκείας με πρωταγωνιστή τον Λίτσι δεν κατάφερε να σκοράρει και θεωρήθηκε ως μη γενόμενη λόγω οφσάιντ.

Συνεχίστηκε η κυριαρχία και στο 50 λεπτό ο Πιπιλιάρης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, επιχείρησε να εκτελέσει στην κλειστή γωνία, ωστόσο η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και εν συνεχεία έφυγε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε άλλη μια μεγάλη στιγμή για τους πρωταθλητές Ημαθίας, με τις κόντρες να ευνοούν τον Πιπιλιάρη στο 60′, αλλά αυτός να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι. Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε με κόρνερ του Βλάχου στην “καρδιά της περιοχής” και τον Λίτσι με κεφαλιά στο 65′ να τη στέλνει ελάχιστα άουτ.

Ο Ολυμπιακός απάντησε δύο λεπτά αργότερα με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής και την προσπάθειά να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά του ρέκορντμαν Τόλιου.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ο τυπικά γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι που αμφισβητείται από τους Ημαθιώτες, ωστόσο η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε και ο Γκουντρουμπής στο 72′ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Η ομάδα του Βόλου “άγγιξε” και δεύτερο γκολ στο 78′, με τον Αρσένη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του να φεύγει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου.

Άμεσα απάντησε η Αλεξάνδρεια με τον Βλάχο να βγαίνει τετ-α-τετ και να νικιέται από από τον Σιδεράκη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, οι Ημαθιώτες κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λίτσι για το 1-1 στο 80′!

Στο 87ο λεπτό ήρθε η επόμενη μεγάλη ευκαιρία, με τον σκόρερ της βολιώτικης ομάδας να βρίσκεται αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η εκτέλεσή του κατέληξε απελπιστικά άουτ.

Το τέλος επιφύλασσε “τρελό” ρυθμό με φάσεις και από τις δύο πλευρές, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε, με Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕ Αλεξάνδρειας να μοιράζονται με αυτό το 1-1 τον βαθμό της ισοπαλίας για την 1η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας) Βοηθοί:Κουντουράς – Κλεισιάρης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ, ΖΕΡΗΣ, ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΚΑΤΣΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 51′), ΜΑΤΕΑ (ΤΣΑΚΙΡΗΣ 90′), ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ (ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗΣ 82′).

ΑΕ Αλεξάνδρειας (Πρίντζιος): ΤΟΛΙΟΣ, ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ (ΧΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 56′), ΒΛΑΧΟΣ, ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΡΙΔΗΣ, ΚΑΓΚΕΛΙΔΗΣ (ΚΑΨΑΛΗΣ 76′), ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΤΣΙ (ΣΚΟΥΡΤΗΣ 80′).

Δείτε τα highlights και τα γκολ του αγώνα

Πηγή: Emvolos.gr

Δείτε φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση των δύο ομάδων:

φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση των δύο ομάδων:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μπορείτε να σχολιάζετε ανώνυμα ή με ψευδώνυμο, αρκεί το σχόλιό σας να μην είναι υβριστικό.

Πηγή: Sportfan.gr

Share This Article