Ο κόουτς του Τιτάν Σερβίων Σωτήρης Μαυροδήμος στην Αθλητική Ανασκόπηση

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Με τον προπονητή του Τιτάνα Σερβίων επικοινώνησε η Αθλητική Ανασκόπηση για να μας πει λίγα λόγια για το νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στην Νέα Νικόπολη απέναντι στον γηπεδούχο Μακεδονικό και γενικότερα την πορεία της ομάδας του τις δύο πρώτες αγωνιστικές

Κόουτς καλησπέρα,σε ευχαριστούμε εκ κ των προτέρων για την αυτή συνέντευξη

Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση…..πολύ σημαντική η νίκη μας το Σάββατο απέναντι στον Μακεδονικό Κοζάνης..μια ιστορική ομάδα με πολλούς καλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές,και σταθερή διοίκηση εδώ και χρόνια….

Δεν είμαστε έτοιμοι σαν ομάδα..η προετοιμασία μας ήταν ελλειπής και προσπαθούμε μέσα από την καθημερινή δουλειά στο γήπεδο να βρούμε τα πατήματα μας….Στο συγκεκριμένο παιχνίδι  παίξαμε με τακτική,πλάνο και τα παιδιά ακολούθησαν πιστά αυτά που είπαμε πριν το παιχνίδι και πιστέψανε στην νίκη,και το καταφέραμε στο τέλος.

Μια νίκη ψυχολογίας αλλά μόνο οι τρεις βαθμοί…το ξεχνάμε γρήγορα και πάμε παρακάτω Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας.Πιστεύω στο τέλος να καταφέρουμε να καθιερώσουμε νέα παιδιά που θα φορούν την φανέλα του Τιτάν Σερβίων,αυτός είναι όπως προείπα ο στόχος της διοίκησης,αλλά και πρόθεση δική μου.

Είμαι προπονητής σε μια ιστορική ομάδα και όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να λειτουργούμε ως ομάδα.Θα έχουμε και κακές και καλές εμφανίσεις.

Και με τον Εορδαϊκό στην πρεμιέρα ήμασταν καλοί, αλλά ο Εορδαϊκός διαθέτει το καλύτερο ρόστερ και το πιο ποιοτικό και χάσαμε δίκαια.

Μέλημά μας είναι να χρησιμοποιούμε πολλά νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου,και τα χρησιμοποιώ θέλοντας να τους δώσω ευκαιρίες,γιατί το αξίζουν και έχουμε παιδιά με ταλέντο.

Όταν χρησιμοποιείς παιδιά γεννηθέντα του 2009 και 2010 το χαίρεσαι το απολαμβάνεις ,γιατί τους δίνεις κίνητρο…αυτό κάνω και όλοι μαζί με την νέα διοίκηση έχουμε αυτό το πλάνο.

Ανταγωνιστικό σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα,με Εορδαϊκό,Μακεδονικό Σιάτιστας,ΠΑΟΚ Κοίλων και Δόξα Βερμίου Πύργων να δείχνουν ότι θα είναι ψηλότερα στην βαθμολογία από τις υπόλοιπες ομάδες που θα παλέψουν για τους ίδιους στόχους.

Άλλωστε μια ομάδα θα υποβιβαστεί στην Β’ ΕΠΣ Κοζάνης εάν υποβιβαστεί η Κοζάνη από την Γ’ Εθνική,ελπίζω να μην γίνει επουδενί αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την προηγούμενη διοίκηση,όλα τα παιδιά τον Σάκη και Λουκά Καραζιώτα,τον Στέλιο Ελευθερίου,τον Ποντίκη,τον Κώστα τον Μοσχόπουλο και όλους όσους βοήθησαν να σταθεί με αξιοπρέπεια ο Τιτάν Σερβίων όλα αυτά τα χρόνια.Η συμβολή τους ως ομάδα αλλά και του καθένα ξεχωριστά πολύ σημαντική και με αξιοπρέπεια για το αύριο του Συλλόγου.

Άλλωστε συναισθηματικά είμαι δεμένος με τον Τιτάν Σερβίων όντας η ομάδα που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα στην τότε Δ’ Εθνική Κατηγορία.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο περνάει κρίση και πρέπει όλοι μας και τα αθλητικά site της περιοχής να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση,και όχι να κρύβουν τις ασχήμιες και τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν κάτω από το χαλί,και να μην τα προβάλουν στην κοινή γνώμη.

Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι και υποχρεωμένοι να κρατήσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ζωντανό εάν θέλουμε να υπάρχει συνέχεια.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αρχή με υγεία,χωρίς τραυματισμούς,και να απολαύσουμε ωραίους αγώνες.

Επιμέλεια συνέντευξης: Παύλος Καλεμκερίδης.

Share This Article