Χάρης Ηλιάδης και Στέφανος Σουλούκος: H AEΛ είναι οικογένεια, φέτος άλλαξαν πολλά

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Έτοιμοι για την πρόκληση της φετινής χρονιάς

Οι ρυθμοί καθημερινά ανεβαίνουν στην προετοιμασία της ΑΕΛ στην Πτολεμαΐδα καθώς έχει αρχίσει το μοντάρισμα της ομάδας. Οι “βυσσινί” τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και μέσα από την σκληρή δουλειά προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς φέτος υπάρχουν πολλές και ποιοτικές επιλογές παικτών κάτι που είναι απαραίτητο για να κάνει μια ομάδα πορεία πρωταθλητισμού. Οι Χάρης Ηλιάδης και Στέφανος Σουλούκος κάνουν ένα μίνι απολογισμό της προετοιμασίας, μιλούν για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και δίνουν υπόσχεση ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Ηλιάδης: Φέτος άλλαξαν πολλά

Ο αρχηγός της ΑΕΛ Χάρης Ηλιάδης μιλά για τις αλλαγές που έγιναν φέτος στην ομάδα, για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, για το δέσιμο μεταξύ παλιών και νέων παικτών, ενώ δίνει υπόσχεση πως μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά η λαρισινή ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σουλούκος: Είμαστε μια οικογένεια

Ο Λαρισαίος τερματοφύλακας κάνει ένα μίνι απολογισμό των τεσσάρων εβδομάδων της προετοιμασίας, υπογραμμίζει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, επισημαίνει τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος λόγω του γεμάτου και ποιοτικού ρόστερ, ενώ στέλνει το μήνυμα πως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου η ΑΕΛ θ΄ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Share This Article