Μπάσκετ Γυναικών: Από τον Απόλλωνα στον Volo Wbc η Κοζανίτισα Βάνα Γκανάτσιου

Θεόφιλος Ηλιάδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μετά την Ελένη Παπαδημητρίου που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία και την Ευτέρπη Κοτζαΐτση αλλά μια αθλήτρια που έπαιζε στον Απόλλωνα θα παίζει το χρόνου στον Volo Wbc.

Ο λόγος για την Βάνα Γκανάτσιου με την ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου να αναφέρει:

Είναι μερικές φορές που λέμε ότι “δεν βρίσκει κανείς άκρη εύκολα με τις Τράπεζες”, όμως αυτό δεν ισχύει πάντα. Πολλές φορές οι τράπεζες βοηθούν τον πελάτη να ξεπεράσει προβλήματα, όπως στο περιστατικό στο οποίο αναφερόμαστε σήμερα. Πρόκειται για συμπολίτη μας, κάτοικο Πτολεμαΐδας, ο οποίος έπεσε θύμα κακόβουλων πρακτικών από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Αθήνα μέσω της πλατφόρμας rentalcars.com.

Εντός του Ιουνίου, έγινε από τον συμπολίτη μας κράτηση για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, αλλά η συνεργαζόμενη εταιρία ενοικιάσεων χρησιμοποίησε αθέμιτες πρακτικές επικαλούμενη “τα ψιλά γράμματα” και αρνήθηκε να παραδώσει το αυτοκίνητο στον ενοικιαστή. Επειδή η κράτηση είχε γίνει μέσω χρεωστικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς, ο πελάτης προσέφυγε στο αρμόδιο τμήμα της Τράπεζας, και έκανε αίτημα αμφισβήτησης συναλλαγής, παραθέτοντας όλο το ιστορικό της συναλλαγής, η οποία κατά τη γνώμη του αποτελούσε απάτη.

Μετά από τρεις εβδομάδες, επικοινώνησαν μαζί του στελέχη της Τράπεζας, και του είπαν πως αφού αξιολόγησαν την περίπτωση, έκαναν το αίτημα του δεκτό και ακύρωσαν την συναλλαγή. Έτσι, χτες Τρίτη 13 Αυγούστου, επεστράφησαν τα χρήματα στο λογαριασμό του πελάτη.

Share This Article