Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ στην προετοιμασία του Πιερικού που στοχεύει ψηλά- Τρίπτυχο επιτυχίας οι Αμανατίδης- Τρελλόπουλος- Κυπαρίσσης (φώτο- βίντεο)

Θεόφιλος Ηλιάδης
3 Λεπτά αναγνωσης
Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Γ. Τρελλόπουλος

Ομάδα για μεγάλα πράγματα χτίζει φέτος ο Πιερικός ο οποίος έχοντας το τρίπτυχο Αμανατίδης- Κυπαρίσσης και Τρελλόπουλος που έχουν οργανώσει και στελεχώσει το σύλλογο όπως χρειάζεται μπορεί να ονειρεύεται μόνο μεγάλα πράγματα.

Έχοντας σαν πυξίδα τα περσινά λάθη και με «καπετάνιο»  ένα προπονητή που έχει αποδείξει πως ξέρει και μπορεί ο Πιερικός έχοντας την οικονομική ευχέρεια του Τομ Παπαδόπουλου έχει δημιουργήσει μια ομάδα που συνδυάζει εμπειρία αλλά και νεανικό ενθουσιασμό με τους κ. Γ. Τρελλόπουλο και Θ. Κυπαρίσση να κάνουν τις πιο κατάλληλες μεταγραφικές επιλογές ακολουθώντας τις οδηγίες του κ. Αμανατίδη.

«Θέλαμε όσοι αποκτήθηκαν και ήρθαν στην οικογένεια του Πιερικού να είναι καλοί χαρακτήρες αρχικά και μετά κοιτούσαμε και την αγωνιστική αξία για αυτό είχαμε βάλει υψηλά κριτήρια στις αναζητήσεις μας. Ο πρόεδρος μας φροντίζει να μην μας λείπει τίποτα και επίσης αν και είναι πολύ μακριά από την Ελλάδα προσπαθεί να είναι πολύ συχνά δίπλα μας» δήλωσε ο κ. Κυπαρίσσης που τόσο αυτός όσο και ο κ. Τρελλόπουλος είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα για να μην τους λείψει τίποτα.

Από την πλευρά του ο κ. Τρελλόπουλος τόνισε πως θα δυναμώσουμε τόσο την ομάδα ώστε να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην SL 2. «Έχουμε επιλέξει το καλύτερο προπονητικό τιμ με τον κ. Αμανατίδη να είναι από τους καλύτερους και στην επόμενη κατηγορία και θέλουμε όλοι να συμβάλουμε στα μέγιστα για την άνοδο που είναι ο μοναδικός στόχος. Ο κόσμος της Κατερίνης έχει ήδη αγκαλιάσει την προσπάθεια του προέδρου μας του Τομ Παπαδόπουλου που είναι τεράστια κυρίως οικονομική και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα ζήσουμε παλιές ένδοξες μέρες του Πιερικού» συμπλήρωσε ο κ. Τρελλόπουλος.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Π. Αμανατίδης δεν θέλησε να πει πολλά και μας τόνισε ότι γίνεται μια καλή ομάδα που μέσα από την σκληρή δουλειά θα πετύχει τους στόχους της.

Από την πλευρά τους κάποιοι από τους έμπειρους παίκτες του Πιερικοί που αποκτήθηκαν όπως οι Λαγός, Μπαστακός και Σουλιώτης (πέρσι στην Κοζάνη) μας τόνισαν στις δηλώσεις τους πως αυτό που είδαν στον Πιερικό και όλο το πλάνο που έχει ο σύλλογος για φέτος αλλά και για του χρόνου τους έκαναν πολύ εύκολη την απόφαση να αγωνιστούν για μια χρονιά στην Γ΄ Εθνική και να απαρνηθούν έστω και προσωρινά όπως ελπίζουν την SL2.

Από εκεί και μετά οι νεαροί παίκτες της ομάδας Χατζησάββας, Τσαγκαλίδης, Γατόπουλος, Ανδρικόπουλος, μίλησαν για το πολύ κλίμα που υπάρχει, ότι φτιάχνεται μια πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα, με ένα καταξιωμένο προπονητή και ζήτησαν από τον κόσμο της Κατερίνης να είναι δίπλα τους για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο.

Τέλος 3 παλιοί παίκτες της ομάδας οι Κραγιόπουλος, Δεληγιάννης και Μαυρίδης μας εξήγησαν πόσο πολύ προς το καλύτερο έχουν αλλάξει τα πράγματα τα 2 τελευταία χρόνια, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται φέτος και πως ο Πιερικός έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που στοχεύει την άνοδο και μόνο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

https://www.facebook.com/share/p/cww8qqkiAbxmmGHW

Ρεπορτάζ – Δηλώσεις – Βίντεο

Θεόφιλος Ηλιάδης – Παύλος Καλεμκερίδης

Παραγωγή: Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article