Φιλικό ξεμούδιασμα του Εορδαϊκού με Κηφισιά

Θεόφιλος Ηλιάδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα Τρίτη το απόγευμα η ομάδα του Εορδαϊκού με αντίπαλο την Κηφισιά η οποία πέρσι αγωνιζόταν στην Super League από όπου υποβιβάστηκε και φέτος προβάλει ως ένα από τα φαβορί για την επάνοδο της.

Η ομάδα της Πτολεμαΐδας έχει μόλις 5 μέρες που ξεκίνησε την προετοιμασία της, είναι μια νέα ομάδα με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της (το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα) ενώ αντίθετα η ομάδα της Κηφισιάς έχει σαφώς πιο πολλές μέρες προετοιμασίας και ένα ρόστερ που είναι έτοιμο όπως είπαμε για επάνοδο έχοντας παίκτες όπως ο Μποτία που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και προπονητή τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Φυσικά το σκορ σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο με τους προπονητές και ειδικά το Νίκο Κατακαλίδη να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών τους που όπως είπαμε έχουν κάνει μόνο 5 προπονήσεις.

Επόμενο φιλικό για τον Εορδαϊκό το Σάββατο απέναντι στην Κ 19 του ΠΑΟ ενώ την ίδια μέρα η Κηφισιά θα παίξει με τα Χανιά που επίσης προετοιμάζονται στην Πτολεμαΐδα.

Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Καζανάς, Σαββάκης, Σεκουλίδης, Πυρίτζαους, Πούλιος, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσαγκαλίδης, Τσεμπερλίδης, Κοντογουλίδης.

Έπαιξαν ακόμα οι Μήτκας, Πουμπουλίδης, Γραμματικόπουλος, Ραφαέλ

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Σπίνος, Χαχούλης, Μαζουλουξής, Σμποώκος, Σίλλα, Πόθας, Παυλάκης, Ζώνιος, Μίλερ, Παντελίδης.

Στην επανάληψη έπαιξαν οι Μεκούλ, Μποτία, Μεντόζα, Σωτηράκος, Ξενόπουλος, Σόουζα, Σιμόν, Ρότσαμ Μάναλης, Πέϊος, Κωνσταντακόπουλος.

Share This Article