Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες πρωταθλητισμού η προετοιμασία της Αναγέννησης Άρτας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική ξεκίνησε χθες η Αναγέννηση Άρτας.

Με όνειρα για μία επιτυχημένη χρονιά και με στόχο να πρωταγωνιστήσει ξεκίνησε χθες το απόγευμα η προετοιμασία της Αναγέννησης ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πριν οι παίχτες πατήσουν για πρώτη φορά το χόρτο του Δημοτικού Σταδίου, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός παρουσία του Προέδρου της Αναγέννησης Βασίλη Ασπροποταμίτη και μελών του ΔΣ, του νέου προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη και των συνεργατών του, των ποδοσφαιριστών, φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες, ενώ το Δήμο Αρταίων εκπροσώπησαν, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Γιώτης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χαρακλιάς.

Στην “πρώτη” της Αναγέννησης Άρτας βρέθηκαν 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και 4 ταλαντούχοι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες αν όλα πάνε καλά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους και να ανακοινωθούν από την ομάδα. Δικαιολογημένα απόντες ήταν το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο αρτινός Ανδρέας Γεωργάκης και ο Γιώργος Ιορδανίδης.

Επίσης, από το ρεπορτάζ που κάναμε και αφορά παίχτες που βρισκόταν πέρυσι στην ομάδα, ο Μιχάλης Γιαλεδάκης αποφάσισε τελικά να μην ανανεώσει με την ομάδα, όπως και οι Νίκος Μπαλαούρας και Μπάμπης Πάνος, ενώ παρελθόν αποτελούν οι νεαροί Ασίμ Σάλο και Αλέξανδρος Φερεντίνος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας, σε αντίθεση με τον 19χρονο στόπερ Κώστα Παύλου που παραμένει στο ρόστερ.

Αναλυτικά, το μέχρι στιγμής ρόστερ (χωρίς τους 4 που δεν έχουν ανακοινωθεί):

  1. Παππάς Δημήτρης (Τ, 27)
  2. Χρήστου Κωνσταντίνος (Α, 23)
  3. Πάνου Άγγελος (Α, 19)
  4. Λισγάρας Χρήστος (Α, 38)
  5. Βασιλάκης Σπύρος (Α, 24)
  6. Μανιώτης Θοδωρής (Μ, 26)
  7. Γεωργάκης Ανδρέας (Μ, 30)
  8. Ιορδανίδης Γιώργος (Μ, 35)
  9. Γουίλσον Τσιμέλι (Ε, 35)
  10. Ελέζι Χρήστος (Ε, 26)
  11. Τουρμουσόγλου Άγγελος (Ε, 19)
  12. Παπακίτσος Αλέξανδρος (Ε, 31)
  13. Γιαννούλης Σπύρος (Μ, 17)
  14. Παύλου Κωνσταντίνος (Α, 19)
  15. Παππάς Άγγελος (Ε, 22)
  16. Μουσιωτίτσας Κωνσταντίνος (Ε, 19)
  17. Παππάς Δημήτρης (Μ, 23)

Ακόμη, αλλαγή υπήρξε και στους συνεργάτες του Δημήτρη Μαγκαφίνη με τον Σπύρο Πήλιο να είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στη θέση του Κώστα Ρώσσιου, ενώ στη διοίκηση βρίσκονται και στην αναζήτηση γυμναστή, καθώς ο Χρήστος Ζαρκάδας αποτελεί παρελθόν.

Πηγή:Artagoal

Share This Article