Γ’ Εθνική: Βασίλη Πάλλα και Κώστα Τρομπούκη απέκτησε η Κοζάνη

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης προχώρησε σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, ενισχύοντας το ρόστερ της για την επερχόμενη σεζόν.

Ο νέος πρόεδρος Νίκος Δελιαλής αν και δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, σχεδιάζει και προγραμματίζει κινήσεις για την νέα χρονιά.
Οι νέες προσθήκες είναι ο επιθετικός Βασίλης Πάλλας και ο αμυντικός Κώστας Τρομπούκης, παίκτες που αναμένεται να δώσουν λύσεις και να ενισχύσουν τις γραμμές της ομάδας.

Ο 33χρονος επιθετικός Βασίλης Πάλλας, ένας δυναμικός ποδοσφαιριστής που διαθέτει εμπειρία και ικανότητες στο σκοράρισμα μπαίνει στην φαρέτρα της Κοζάνης.

Ο Βασίλης Παλλάς αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαγούλας, την Καβάλα, τον Φωστήρα, τον Εθνικό Σερρών, τον Καμπανιακό,τον Αγροτικό Αστέρα,την Κοζάνη,Α.Ε.Ποντίων Κοζάνης, Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληρράχης Γρεβενών,στην Καστοριά…και επιστρέφει στην Κοζάνη

Από την άλλη, ο Κώστας Τρομπούκης ενισχύει την αμυντική γραμμή της ομάδας. Με εξαιρετική αντίληψη του παιχνιδιού και δυνατότητες στα μαρκαρίσματα.

Ο Κώστας Τρομπούκης ξεκίνησε στον Μακεδονικό Κοζάνης,έπαιξε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας,μετά στην Α.Ε.Ποντίων Κοζάνης,στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας(Super League 2),τον Ιανουάριο του 2024 αποχώρησε από την Κοζάνη,και επέστρεψε και πάλι.

Η ομάδα της Κοζάνης δείχνει να στοχεύει ψηλά για τη νέα σεζόν, επενδύοντας σε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Με την προσθήκη του Βασίλη Πάλλα και του Κώστα Τρομπούκη, η ομάδα προσδοκά να ενισχύσει την αγωνιστική της παρουσία και να διεκδικήσει υψηλότερους στόχους.
Στα σκαριά είναι και άλλες μεταγραφικές κινήσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, όπως οι 4 ξένοι ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν στην ομάδα.

Share This Article