“Όρθιος” στις Αρχάνες ο Τηλυκράτης, 1-1 με τον Γιούχτα

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε στις Αρχάνες ο Τηλυκράτης και έγινε η πρώτη ομάδα των μπαράζ της Γ’ Εθνικής που επιστρέφει στη βάση της με συγκομιδή.

Η ομάδα της Λευκάδας απέσπασε το ισόπαλο 1-1 από τον Γιούχτα, που είχε σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει. Οι κυανέρυθροι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 61’λεπτό, όταν σε γρήγορη αντεπίθεση ο Γκουντρουμπής πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον κενό χώρο για τον Ζδράβο και εκείνος πρόλαβε την έξοδο του Κόλλια, σουτάροντας για το 0-1.

Πέντε λεπτά μετά (66′) ήρθε η ισοφάριση από πλευράς πράσινων, με τον Βρεττό να εκτελεί κόρνερ και τον Γκίνη να σκοράρει με ωραία γυριστή κεφαλιά για το 1-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι για την ανατροπή.

Διαιτητές: Αλατσάκης (Πειραιά), Καφεσάκης-Κοκοτάκης (Λασιθίου)

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Τζανής, Αργκιλέσι (69′ Κοντογιάννης), Κίσσας, Ροβίθης, Ψαρράς, Βρεττός (90′ Αζίζι), Γκίνη (90′ Στακάκης), Δωματάς (78′ Δασκαλάκης)

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Γιαννιώτης, Μπεκατώρος, Παπανίκου, Τακίδης, Ζδράβος (89′ Κατσής), Κάρλος (79′ Σκιαδάς), Τεγούσης, Τόσκα, Γκουντρουμπής (89′ Κυριάκης), Περιστέρης (67′ Νιφορόπουλος).

Πηγή: Soccerlive

Share This Article