Χέρι – χέρι ΠΑΟ Κοίλων και Βασίλης Μαντζώλας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για όλο τον οργανισμό ΠΑΟ Κοίλων η φετινή,με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου,η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου που γέμισε με εμπειρίες τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές,ήρθε και η συμφωνία των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους και την νέα χρονιά.

Άλλωστε ο φιλόδοξος και ικανός κόουτς Βασίλης Μαντζώλας έχει συνδέσει το όνομα του,τόσο με την ανδρική ομάδα των Κοίλων αλλά και με τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου που και έχει δουλέψει,και δουλεύει και γνωρίζει το πλούσιο υλικό που υπάρχει εκεί.

Άλλωστε όπως λέει και το γνωστό ρητό  “ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” στην περίπτωση του ΠΑΟΚ Κοίλων ο νεαρός κόουτς είναι ο “αναμορφωτής ποδοσφαιρικά” της ομάδας του ΠΑΟ Κοίλων.

Η ομάδα πρόσφερε πλούσιο θέαμα σε όλο το πρωτάθλημα με ελκυστικό και γρήγορο ποδόσφαιρο και άξια της απονεμήθηκε και ο τίτλος του πρωταθλητή.

Η συνταγή πετυχημένη τα χέρια δόθηκαν αμοιβαία για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι πληροφορίες της Αθλητικής Ανασκόπησης κάνουν λόγο για παραμονή σχεδόν όλου του περσινού ρόστερ παικτών ,αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και προσθήκες στην ομάδα που θα εισηγηθεί ο προπονητής σε συνεννόηση με την Διοίκηση.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article