Φιλικό παιχνίδι: Πιερικός – Πανθρακικός 1-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Μπροστά σε 200 φίλους του ο Πιερικός νίκησε τον Πανθρακικό ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με 1-0. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Σεχολάρι στο 12′.

Η σχετική ενημέρωση από την ομάδα της Κατερίνης:

Σε μια νέα νίκη σε φιλικό αγώνα έφτασε ο Πιερικός, μπροστά σε 200 φίλους του που παρακολούθησαν τον αγώνα, επικρατώντας με 1-0 του Πανθρακικού, χάρη στο γκολ του Σεχολάρι στο 12′.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο με πρωταγωνιστικές βλέψεις στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο Πιερικός ήταν πολύ καλός ανασταλτικά, κρατώντας μακριά από τα καρέ του τον Πανθρακικό, ενώ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ.

Οι φάσεις του παιχνιδιού

3′ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πιερικό, ο Σεχολάρι έκλεψε την μπάλα, πάσαρε κάθετα για τον Κέρι, που τετ α τετ με τον Παιτέρη, πλάσαρε για να διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού!

Ο Σεχολάρι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον Παιτερη για να κάνει το 1-0!

15′ καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικο, ο Μένκα σταμάτησε το πλασέ του Καραγιάννη.

42′ μακρινό σουτ του Λαγού μπλόκαρε ο Παιτερης.

44′ διαγώνιο σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

60′ διαγώνιο σουτ του Δεληγιάννη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

73′ καλή στιγμή για τον Πανθρακικό, με τον Ρουμπιέ να προλαβαίνει την έξοδο του Κίναλη και με το κεφάλι να στέλνει την μπάλα προς την εστία, όμως ο Μαντόι πρόλαβε να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Μένκα, Ανδρικόπουλος, Σουλιώτης, Στόιος, Τσαγκαλιδης, Κοντοθανασης, Λαγός, Ζησούλης, Κέρι, Παπαδόπουλος, Σεχολάρι

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “μελανόλευκοι” παρατάχθηκαν με τους Κίναλη,Μαντί,Πατρίκ, Δεληγιάννη,Κωτσιόπουλο,Ίννο,Κραγιόπουλο, Khabib,Γατόπουλο,Ματζαλλάκου,Μπαστακό.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Κώτσογλου, Χατζηπουργάνης,Μαυρίδης,Ζαπουνίδης και Κωνσταντινίδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Παιτέρης, Καλογρανάς, Γκουτσίδης, Λαρέα, Καρατάσιος, Μουμίν, Πεχλιβανόπουλος, Βάσκος, Παχούμης, Καραγιάννης, Σαραντιδης

Share This Article